Vélemény

Orosz traktor

Orosz traktor

2009. augusztus 29., szombat
Orosz traktor

„Élek, és ez is valami. De arra azért nem gondoltam, hogy szétrúgjátok a sarkamat és kétezer kilogramm élőhús biztonsági emberrel dacolva az első sort kordonostól, mindenestül egy méterrel toljátok közelebb a színpadhoz. Hogy elrepesztettétek a bordámat, az csak ráadás.”

Éppen egy éve írtam ezeket a sorokat

Russkaja koncert után. A helyzet nem sokat változott egy év alatt. Igaz, számon kérték tőlem a kétezer kilogrammot, de gyors fejszámolás után, miszerint a kordont 17 biztonsági ember tolta tavaly visszafelé átlag 120 kilóval, nem tévedtem sokat. Nos az idén nem kellett a kordont visszatolni, de a hangulat egy kicsit se volt visszafogottabb. Georgij Makazaria az idén is megtáncoltatta Szeged népét, ráadásul egy önkéntest kijelölve a feltételezett középpontban, körbetraktoroztatta két-háromezer emberrel. Nem mondom, hogy a Russkaja napjaink legigényesebb zenéje a fesztiválpalettán, de az biztos, hogy az egyik legfelszabadultabb bulit nyomták a SZIN kisebbik nagyszínpadán. Hogy hányan lehettek a nagyszínpadon, fogalmam sincs, de koncert után a távozó tömeget látva úgy tűnt, nem túl sokan. Russkaja – SZIN, 1. nap

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.