Vélemény

Estére Napra

Estére Napra

2009. augusztus 27., csütörtök
Estére Napra

Úgy lehet számomra már a nulladik napon, a legkisebb kisszínpadon megvolt az idei SZIN csúcsbulija. Miközben a hangzatos nevű WOODSTOCK REMEMBER STAGE még hangzatosabb Hairline Hajorgia programjáról kifordultam, mert szegény öreg hippik forognak sírjaikban, nem gondoltam, hogy este még eszembe jut Woodstock, pontosabban Jimi Hendrix.

Both Miklós prímás és a Napra zenekar szédületes bulit varázsolt a Tisza partjára, ezt megerősítheti az a párszáz fesztiválpartizán, aki végig ugrálta a szűk egyórás koncertet. Both Miklós zenéje meghatározhatatlan, hegedűre hangolt gitárjával a magyar és a cigány autentikus zenéből építkezve napjaink talán legprogresszívebb világzenéjét játsszák. Külön öröm, hogy egyre többen szeretik és ismerik. „Nagyszínpad, nagyszínpad”, skandálta a hálás közönség a koncert végén. Úgy lehet, az is eljöhet még. Napra – SZIN, nulladik nap

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.