Utazás

Innsbruckban mindig van mit látni!

Innsbruckban mindig van mit látni!

2011. december 16., péntek
Innsbruckban mindig van mit látni!

A szép fekvésű alpesi várost, Innsbruckot, 9 közel fekvő síterep veszi körbe, amelyek kényelmesen és gyorsan elérhetőek a jól szervezett buszjáratokkal. Partnerünk, a C&T Hungary Utazási Iroda legújabb ajánlata.

Innsbruckban felejthetetlenül ötvöződnek a síelés és a város által nyújtott élmények! A közeli Stubai gleccseren már kora ősztől egészen május végéig kiváló sípályák várják a téli sportok kedvelőit. A gleccser autóval vagy busszal kb. 40 perc alatt kényelmesen elérhető Innsbruckból. Egy élménydús nap után pedig a középkori óváros kínál számtalan látnivalót. Az adventi időszakban a csillogó karácsonyi vásár, tavasszal pedig a mediterrán hangulat és a még hófedte hegyek kontrasztja ragadja meg a látogatót. Igazi változatosságot jelent egy tavaszi biciklitúra az Inn folyó mentén, vagy akár egy mountainbike kirándulás a környéken. Innsbruckban nincs elő- és utószezon, itt mindig pezsgő az élet!

Alphotel****

Fekvés:

Az Alphotel a legnagyobb tiroli bevásárlóközpont, a DEZ és az autópálya „Innsbruck kelet“ kijárata közelében található. A szálloda kedvező fekvésű. A síterepek innen könnyen és gyorsan elérhetők. Síelés után pedig a bevásárlóközpont sokféle üzlete várja a látogatókat.

Szobák:

a 135 kényelmes szoba felszereltsége: fürdőszoba, hajszárító, kábel-tv, rádió, telefon, minibár, szobaszéf. Ingyenes internet és WLAN a szállodában.

Étterem:

„Zum Hauswirth“ - étlapja a helybeli és a nemzetközi konyha kínálatával. A szálloda halljában található az „Austrobar“ kávézó.

Wellness:

Szauna tusolóval és pihenőágyakkal. Használata ingyenes.

Síbusz:

Ingyenes, megálló a szálloda előtt.

Sítároló:

Sí és sícipő elhelyezésére sítároló a hotelban.

Rendezvények:

A legnagyobb konferenciaterem 200 fő befogadására is alkalmas.

A magasan fekvő olimpia sícentrum Axamer Lizum (1570m-2340m) Innsbrucktól 18 km távolságra található és autóval 30 perc alatt gyorsan elérhető. A téli nyitás a hóviszonyoktól függően november közepétől lehetséges és a szezon április közepéig tart. 40 km hóágyúzott pálya várja a haladó és jól síelőket. Snowbordozóknak is ideális ez a terep, „snowparkkal“ és ideális természetes pályákkal. Kezdők részére is van külön lejtő az első lépések gyakorlására.

Speciális ajánlat:

2012. február 05 és 11. között 6 éjszaka félpanzióval, kétágyas elhelyezéssel 5 napos AXAMETER síbérlettel 115.000.-ft/fő További ajánlatunkat kérje irodánkban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.