Utazás

Utazás: velencei karnevál és üdülés Thaiföldön

Utazás: velencei karnevál és üdülés Thaiföldön

2010. január 10., vasárnap
Utazás: velencei karnevál és üdülés Thaiföldön

Üdülés Thaiföldön, velencei karneválok, akciós repülőjegyek és a Harlem Globetrotters - tallózzon kedvére együttműködő partnerünk, a C&T Hungary Kft. ajánlataiból.

1. Hírek a nagyvilágból

Belépési adót vet ki a turistákra Capri szigete

Belépési adót vet ki a turistákra az olaszországi Capri: a látogatók tömegeit vonzó festői sziget a hajón érkező turistáktól fejenként egy eurót tervez beszedni. A La Stampa híre szerint a pluszbevételt a sziget tisztán tartására, a környezet megóvására fordítják. A helyi önkormányzat szóvivője szerint nem akarják kizsebelni a turistákat, de a kis sziget számára óriásiak a tömegturizmus okozta költségek. Többet szeretnének a környezetvédelemre fordítani, hogy ezzel további látogatókat vonzzon a sziget. A belépési adó bírálói - így például a szállodások - véleménye szerint viszont a válság miatt amúgy is kisebb számban érkező turistákat nem szerencsés további kiadásokra kényszeríteni. (MTI)

Barlanglakásból idegenforgalmi látványosság

Egerszalók önkormányzata az elmúlt évtizedekben egy teljes "utcányit" vásárolt a Bükkalja több településén is tipikusnak számító barlanglakásokból, amelyeknek egy részét skanzenné alakítanák - tájékoztatta az MTI-t Tőgyi Gábor, a Heves megyei település polgármestere. A Sáfrány utcai barlanglakások az önkormányzat tulajdonában vannak. Sokáig éltek itt emberek, az utolsó lakó 1989-ben költözött ki. Az önkormányzati tulajdonban lévő lakások közül hatot vontak be a programba. A tervek szerint két barlanglakás az egerszalóki múlt emlékeit mutatja be, kettő kézműves ház lesz a népi mesterségek gyakorlói számára, kettő pedig közösségi térként különféle rendezvények, kulturális programok megtartására lesz alkalmas. Tőgyi Gábor hozzátette, hogy a teljes beruházás 40 millió forintba kerül, ebből 32 milliót a vidékfejlesztési program pályázatán nyertek el, a többit saját forrásaikból fedezik. A beruházást 2010-ben szeretnék megvalósítani, a közbeszerzési eljárás már meg is indult. (MTI)

2. Utazások, akciók

ÜDÜLÉS THAIFÖLDÖN

Turkish Airlines menetrend szerinti járatával, átszállással

2010. január 19, 26. 13 nap / 10 éj

Pattaya 174 900 Ft / fő –től Phuket 319 900 Ft / fő –től Koh Samui 359 900 Ft / fő –től

Gyermek kedvezmény: pótágyon, 2-12 éves korig 10%Külön fizetendő: a reptéri illeték 79.900 Ft/fő, vízum ügyintézés díja 5.000 Ft/fő, foglalási díj 1.000 Ft/fő, stornobiztosítás 1,2 %, a BBP Classic 460 Ft/fő/nap, Prémium 600 Ft/fő/nap. Részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást és a katalógusban megadott ellátást, a szükséges transzfereket, ingyenes parkolást az utazás időtartamára a szabad helyektől függően.További ajánlatokért keresse fel honlapunkat!Foglalás, bővebb információk:travel@congresstravel.hu

Velencei Karnevál 2010

Február 5-8, február 11-14, február 12-15

Részvételi díj: 29.900,-Ft/fő

1. nap. Budapest-Punta Sabbioni Elutazás az esti órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.

2. nap. Punta Sabbioni-Velence-Lido-di-Jesolo Érkezés Punta Sabbioni-ba a reggeli órákban, utazás Velencébe bérelt hajóval. Gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: (Szent Márk tér és Bazilika, Sóhajok hídja, Rialtó), majd szabad program a Karneválon. Visszautazás Punta Sabbioni-ba a délutáni órákban, majd a szálláshely elfoglalása Lido di Jesolo-ban, vacsora a szállodában.

3. nap. Velence-Burano-Murano Reggeli után elutazás Punta Sabbioni-ba, majd hajókirándulás a két legszebb lagúna szigetre Burano-ra (csipkekészítés) illetve Murano-ra (üveggyártás). Érkezés Velencébe, a Szt.Márk öbölbe a déli órákban, majd a városnézés folytatása, illetve részvétel a Karnevál programjain késő estig. Hazautazás a késő esti órákban, éjszaka az autóbuszon.

4. nap. Velence-Budapest Érkezés Budapestre a kora délelőtti órákban. Utazás: autóbusszal. Szállás: Lido di Jesolo-ban *** Hotel Ellátás: félpanzió Egyágyas felár: 3.500,-Ft/fő Biztosítás: 1.840,-Ft/fő Hajójegy helyszínen fizetendő EUR-ban! (60 EUR) Foglalás, bővebb információk: travel@congresstravel.huTovábbi ajánlatokért keresse fel honlapunkat!

3. Minden, ami repülés

TAP Portugal ajánlat: Prága... miért is ne ?!

2010. január hónapban kiemelten kínáljuk

31 400,- HUF/fő retúr

Feltételek: fenti ár tartalmazza az adókat, illetékeket és a szervízdíjat. Jegykiállítás: foglalást követő 72 órán belül Lemondás: nem megengedett Módosítás: 50 Euró ellenében, szabad helyek függvényében Foglalás, bővebb információk: travel@congresstravel.hu

Újévi Wizzair akció

10 000 repülőjegy számos városba már 7.680* Ft-tól

Foglaljon január 7. és 14. között és utazzon január 7. és október 23. között.

*Banki átutalás esetén fizetendő ár egy útra, amely tartalmazza a kötelezően fizetendő adókat és díjakat, ideértve a foglalási díjat. Egyéb fizetési módoknál magasabb összegű foglalási díjat számítunk fel. Az ár nem tartalmazza az egyéb szolgáltatások díját. Minden feladott poggyászra további díjakat kell fizetni. A feltüntetett áron repülőjegyek korlátozott számban és nem minden járatra foglalhatók.

Foglalás, bővebb információk: travel@congresstravel.hu

4. Színház, koncert, rendezvény

Ismét Magyarországra jön a Harlem Globetrotters

2010. március 23-24-én hihetetlen zsákolások, elképesztő csapatjáték, és fantasztikus trükkök szemtanúi lehetünk a Budapest Sportarénában, majd másnap a veszprémi Arénában hiszen a világhírű amerikai kosárlabda show, a Harlem Globetrotters most két napra hazánkba érkezik. Az NBA partner csapat, évente több mint 300 mérkőzést játszik, és az esetek 98 százalékában nyerni szokott. Egyenesen New York-ból a Madison Square Garde-ből érkeznek, hogy felléphessenek nálunk és reméljük, hogy nem fognak csalódást okozni.

Helyszín: Papp László Sportaréna Időpont: 2010. március 23. 19 óra Jegyárak: 3400 Ft, 4400 Ft, 5800 Ft, 7900 Ft, 12500 Ft Jegyek irodánkban kaphatóak! Üdülési csekket elfogadunk! * *Az üdülési csekket csak a tulajdonosától áll módunkban elfogadni. Foglalás, bővebb információk:travel@congresstravel.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.