Utazás

Utazás: Nászutas ajánlat - nemcsak nászutasoknak

Utazás: Nászutas ajánlat - nemcsak nászutasoknak

2009. augusztus 1., szombat
Utazás: Nászutas ajánlat - nemcsak nászutasoknak
Együttműködő partnerünk, a C&T Hungary Kft. aktuális utazási hírei és ajánlatai között olvashatunk a Pálinka Péntekről, arról, melyek a legjobban teljesítő légitársaságok, egy "Dolce vita" nászutas ajánlatról, valamint az Experidance következő produkciójáról.

1. Hírek a nagyvilágból

Jön a Pálinka PéntekMinden pálinkát 25 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak meg az ital kedvelői a budapesti Mesterpálinkák kereskedésben az első alkalommal megrendezett Pálinka Pénteken. A Torkos Csütörtök sikerére alapozva született meg a Pálinka Péntek ötlete, amelyet júliustól minden negyedév kezdő hónapjának utolsó péntekén tartanak majd - közölte a Mesterpálinkák kereskedés tulajdonosa szerdán az MTI-vel. Jónás József elmondta: azt reméli, hogy az akcióhoz csatlakoznak a pálinka-szakkereskedések és a vendéglátók, s a kezdeményezést támogatják a pálinkás érdekképviseleti szervezetek, a Pálinka Nemzeti Tanács és a Magyar Turizmus Zrt. Tájékoztatása szerint az állam pálinkára szánt marketingkerete egyharmadára csökkent az idén, júliusban nőtt az áfa és 10 százalékkal a jövedéki adó: a pálinka ára kritikusan magas lett, de ha azt akarják, hogy az emberek vegyék és igyák ezt a nemzeti értékként számon tartott terméket, akkor ehhez különféle akciókkal hozzá kell járulniuk a kereskedőknek és a vendéglátóknak is. (MTI)

Megnyílt Európa egyik legmagasabb szállodája MadridbanA spanyol főváros legmagasabb szállodájának számít a most megnyílt Eurostars Madrid Tower Hotel, melyhez hasonlóan magas Európában is alig akad. A Hotusa Group részét képező Eurostars Hotels szállodalánchoz tartozó hotel Madrid most formálódó új üzleti negyedében, a Cuatro Torres Business Area területén található - itt lesz majd a főváros Nemzetközi Kongresszusi Központja is. A terület 4 monumentális toronyépületének egyike a 236 méter magas, 58 emeletes SyV Tower. A szálloda a torony első 31 emeletét foglalja el, s különleges építészeti kiképzésének köszönhetően mindegyik szobája kifelé nyílik, fantasztikus panorámát kínálva lakóinak, de hasonló kilátást élvezhetnek az étterem, a health club és a fitness terem vendégei is. A belépőket 4 emelet magasságú lobby fogadja, ahol a fekete gránit padló hűvös eleganciáját meleg szőnyegek, bútorok oldják. A 8 méter hosszú recepciós deszk mögött attraktív fényjáték fokozza tovább a hangulatot. A 474 szobában LCD panoráma tv, Wi-Fi , VoIP telefon, hydro-masszázs zuhanyozó és külön kád található. A 25 junior suite 60-60 négyzetméter, van egy executive suite (80 nm) és egy elnöki lakosztály (110 nm) is. Rendezvényekre több mint 2500 nm áll rendelkezésre, a 22 terem közül a legnagyobb az 1300 fő befogadására alkalmas Grand Barcelona. A 29. emeleten található health clubban a szaunákon kívül török fürdő is van, s ezen az emeleten kapott helyet a VIP lounge is. A Volvoreta (Pillangó) Étterem a mennyezeten repkedő lepkéiről, a lobby bár pedig whisky kínálatáról nevezetes - utóbbiból 35 fajtát lehet itt megkóstolni. (www.eurostarsmadridtower.com)

2.Utazások, akciók

Bibione last minute akció

2009. aug.15-22. (7 éj)

Tonin apartmanházAkciós részvételi díj: 173.500 Ft/apartman/hét 225.500 Ft/apartman/hétBibione Spiaggia-n, 100 m-re a tengertől. Lift, parkoló A típus 4 főre: nappali 4 ágy, konyhasarok, fürdőszoba, erkély, tv. C típus 6 főre: nappali 2 ágy, 2 hálószoba 2-2 ágy (emeletes ágy lehet), konyhasarok, fürdőszoba, erkély, tv.
Nautilus apartmanházAkciós részvételi díj: 236.900 Ft/apartman/hétBibione Spiaggia részén 100 m-re a tengerparttól. Parkoló, liftC típus 6 főre: nappali 2 ágy, 2 hálószoba 2-2 ágy, konyhasarok, fürdőszoba, erkély, tv
Storione apartmanházAkciós részvételi díj: 173.500 Ft/apartman/hétBibione Spiaggia-n, 250 m-re a tengertől. parkoló A típus 4 főre: nappali 4 ággyal, konyhasarok, zuhanyzó, tv, széf, erkély.
Tivoli villaggioAkciós részvételi díj: 195.900 Ft/apartman/hétBibione Spiaggia-n, 50 m-re a tengertől. Parkoló, lift A típus 4 főre: nappali 4 ággyal, konyhasarok, zuhanyzó, tv, erkély.

Foglalási költség: 1.000 Ft/fő 12 év felett Helyszínen fizetendő költségek: Kaució: 100 euro/apt, Takarítás: 30-35-40 euro/apt vagy kitakarítva kell átadni

CEGLÉD

BEST WESTERN HOTEL AQUARELL****

5= 7 AKCIÓ

Érvényesség: 2009. 07.29.-09.30. között DOLCE VITA NÁSZUTAS AJÁNLAT, NEM CSAK NÁSZUTASOKNAK Elhelyezés kétágyas stúdió szobában félpanzióval, Hölgyeknek ajándék: édes élet testkezelés (vaníliafürdő, fahéjas masszázs-1 alkalommal), Uraknak ajándék: Ezeregyéjszaka testkezelés (citromolajos fürdő, keleti fűszeres masszázs - 1 alkalommal), az élményfürdő, a pezsgőfürdő, a szaunák, a fitneszterem korlátlan használatával, fürdőköpeny használattal: A csomag ára: 62 500 Ft/fő/7 éjAz ár tartalmazza: a szállást és a megadott ellátást Az ár nem tartalmazza: az utazás költségét, és az idegenforgalmi adótFoglalás, bővebb információk:travel@congresstravel.hu

3. Minden, ami repülés

A legjobban teljesítő légitársaságok 2009-ben

Az Aviation Week múlt heti számában megjelentek a számadatok a 2009-ben a legjobban teljesítő légitársaságokról. Az idei tanulmány 69 légitársaság rangsorolásáról szól, melyet az Aviation Week és a Space Technology hetilap jelentetett meg. A tanulmány a világ légitársaságainak elemzéséről szól, ahol a három legjobbnak a Singapore Airlines, a Lufthansa és a Malajzia Airlines bizonyult. A fapadosok között az Air Arábia lett a legjobb. A gazdasági válság érinti a légiközlekedési iparágat is, ahol ugyancsak az életben maradásért küzdenek"- jelentette ki ifj. Anthony L. Velocci, az Aviaton Week és a Space Technology főszerkesztője. Idén a legjobban teljesítő légitársaságok bírálása az alábbi szempontok szerint történt: a repülőgépek tisztasága, pénzügyi stabilitás.

Hagyományos légitársaság TOP 10: – Singapore Airlines – Deutsche Lufthansa AG – Malaysian Airline System Berhad – Turk Hava Yollari AO – Qantas Airways Ltd. – LAN Airlines S.A. – Air New Zealand Ltd. – Aer Lingus Group PLC – Iberia Lineas Aereas de Espana S.A. – Finnair Oyj

SINGAPORE AIRLINES DOWN UNDER

AKCIÓS ŐSZI ÁRAK AUSZTRÁLIÁBA

Utazzon a TOP1 légitársaság járataival 2009. szeptember 01. és november 30. között kedvezményes árakon
BRISBANE 314 000 Ft
MELBOURNE 310 000 Ft
PERTH 309000 Ft
SYDNEY 312000 Ft
Foglalás: 2009. augusztus 31.-ig Megállás: Singapore-ban engedélyezett Min. tartózkodás: 5 nap Max. tartózkodás: 1 hónap Utazás: Zürichen keresztül Az árak csak szabad helyek függvényében bizonyos a légitársaság által meghatározott feltételek mellett érvényesek. Tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint a szerviz díjat. Foglalás, bővebb információk:travel@congresstravel.hu

4. Színház, koncert, rendezvény

Experidance: ESSZENCIA - A ritmus ünnepe

- Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A koreográfiai válogatás az elmúlt nyolc év alatt megvalósított 5 egész estés produkció, 10 óra színpadi anyag leglátványosabb részeit, úgymond gyöngyszemeit foglalja magába, egyedi jelmez és díszlet kollekciót felvonultatva. Az este 2x50 percében, szigorú idő korlátok között mozogva megpróbálnak a nézőknek átfogó képet adni arról az egyedi produktumról, mely alapján az együttes megkaphatta közönségétől a "Ritmus Ünnepe" kitüntető jelzőt. A produkcio a kínai Kulturális évad pekingi gálájának tiszteletére készült. - 2009. Augusztus 16. Vasárnap, 20:30

Szektorárak

2 900 FtTribün bal II. szektor, Tribün jobb II. szektor
3 900 FtTribün bal I. szektor, Tribün közép, Tribün jobb I. szektor
4 900 FtFöldszint jobb, Földszint bal
5 900 FtFöldszint közép
A rendezvényre jegyek irodánkban kaphatók, melyeket üdülési csekkel is fizethet! C&T Hungary Utazási Iroda Szeged, Dáni utca 7.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.