Utazás

Utazás: budapesti karácsony, Mauritius és sok más

Utazás: budapesti karácsony, Mauritius és sok más

2008. november 21., péntek
Utazás: budapesti karácsony, Mauritius és sok más

Együttműködő partnerünk, a C&T Hungary Kft. aktuális utazási hírei és ajánlatai, köztük budapesti karácsony, Innsbruck, Mauritius és Macskák a Madách Színházban.

1. Hírek az utazás világából

Ünnepi árakat kínál a Malév

November 17-én indult a Malév legújabb, „Repüljön ünnepi árakon!" elnevezésű akciója. Az „ünnepi árakon" elérhető jegyekkel - melyek akár karácsonyi ajándéknak is beillenek - az újév első hónapjaiban lehet utazni, és ideálisak azok számára, akik előre szeretik megtervezni utazásukat. A „Repüljön ünnepi árakon!" néven futó akció keretében a légitársaság az év végi ünnepek előtt, egészen 2008. december 20-ig kínál kedvezményes áru repülőjegyeket, melyek 2009. január 14. és 2009. március 28. közötti utazási időszakra foglalhatók. A Malév csaknem valamennyi téli célállomása elérhető az ünnepi akcióban. A légitársaság több százezer repülőjegyet kínál a marketing kampány keretében. Az utazási szokásokhoz jól igazodó, főként a Malév honlapján és egyéb online csatornákon meghirdetett kampány az ősz eleji „Nyerő városok!" és a jelenleg is, egészen november végéig tartó „Vigyázz, kész, utazás!" akciókhoz hasonlóan, hozzájárulnak a légitársaság téli forgalmának növeléséhez.

Indul a Budapesti Karácsony

A szokásosnál korábban, november 21-én kezdődik a Vörösmarty téren a Budapesti Karácsonyi Vásár, mely immár Európa-szerte ismert attrakcióvá vált. A kontinens legrangosabb karácsonyi eseményei között tartják számon: 2006-ban a Travel&Leisure magazin Európa 10 legjobb karácsonyi rendezvénysorozata közé sorolta, az Expedia nemzetközi turisztikai portál szerint pedig „nehéz lenne ennél autentikusabb karácsonyi vásárt találni". A rendezvényt évről évre egyre többen keresik fel, a felmérések szerint a látogatók száma tavaly túllépte a 600 ezret. Az akár téli fesztiválnak is tekinthető Budapesti Karácsonyi Vásár idén egy kettős jubileum jegyében zajlik: egyrészt immár tizedik alkalommal rendezik meg, másrészt 135 éve egyesült Budapest. A 10 éves évforduló alkalmából december 7-én az elmúlt évek karácsonyi vásárainak legsikeresebb együttesei lépnek fel, a 135 éves születésnapról pedig többek között egy múltidéző kiállítás és egy régimódi játszóház emlékezik meg a téren. A vásáron kifejezetten a magyar szokások, tradicionális ételek-italok, népi mesterségek és hagyományőrző zenekarok jelennek meg. A több mint 100 kézműves elárusító helyen kizárólag a Népművészeti Egyesületek Szövetsége által zsűrizett hagyományőrző termékeket kínálnak. A hatalmas karácsonyfa, a mesélő Betlehemi jelenet (ezt december 13-tól lehet megtekinteni), az óriási adventi koszorú mellett a Gerbeaud ház ablakaiban látható Adventi Kalendárium díszíti a teret. A jótékonysági célra felajánlott festményeket rejtő ablakokból december 1-24. között minden nap 17 órakor fednek fel egyet - harangjáték, fúvósok és fényjáték kíséretében. A mintegy 180 programból álló műsorválasztékból kiemelkedik Kárászy Szilvia zongoraművésznő illatosított(!) ünnepi hangversenye a Magyar Tudományos Akadémián, amelyre azonban már minden jegy elkelt, így a művésznő kilátásba helyezte még egy koncert megtartását.

Kedvezményes ajánlatokkal várják az utazókat a Dél-Alföldön

A Magyar Turizmus Zrt. belföldi őszi-téli forgalomélénkítő kampányának keretében december 21-ig kedvezményes ajánlatokkal várja az utazókat a Dél-Alföld turisztikai régió is. Az akció keretében a csatlakozott szolgáltatók különböző kedvezményes ajánlatokat kínálnak: - 2=3, azaz kettőt fizet, hármat alhat. - 3+, azaz három éjszakát fizet + személyenként minimum 2000 Ft értékű wellness vagy egyéb szolgáltatást vehet igénybe a vendég ingyenesen, - a szálláshely szolgáltatásainak listaára szerint - ott tartózkodása idején. - 4=5, azaz négyet fizet, ötöt alhat. Az akcióról és a csatlakozott szolgáltatókról bővebben a

www.pusztaregion.hu

honlapon olvashatnak az érdeklődők.

2. Akciók

2009. január 6 - február 6

Hotel Grauer Bär**** Innsbruck

7 éjszakás csomag € 575 helyett

€ 470 / fő

uszodával - szaunával -gözfürdövel - fitnesz teremmel

7 éjszaka félpanzióval

6 naposOlimpiasícsomaggal

- 1 nap a Patscherkofel síterepre

- 5 nap az Axamer Lizum-Glungezer síterepekre

síbusz

szánkóest /csütörtök

üdvözlöital

A befizetés forintban történik, az aktuális forint-euro árfolyamon!

MAURITIUS

Jan. 29.- Febr. 9., Febr. 12-23., Febr. 26.- Márc. 9., Márc. 12-23.

12 nap/10 éj

Sofitel Impérial Resort & Spa *****929 000 Ft/fő
Plantation Resort & Spa ****+786000 Ft/fő
Hibiscus Beach Resort & Spa ***509000 Ft/fő
Golden Beach Resort **435000 Ft/fő
Villa Paul & Virginie **389000 Ft/fő

Az ár tartalmazza a szállást10 éjszakára kétágyas elhelyezéssel,félpanziós ellátást, repülőjegyet, reptéri illetéket, transzfert.

3. Minden ami repülés

Még több Wizzair járat az ünnepekre!

Számos nagyszerű útvonalunkon megnöveltük a járatok gyakoriságát a karácsonyi ünnepek idejére, így több lehetősége nyílik meglátogatnia szeretteit.

Budapestről Eindhovenbe - heti 5 járat Ne feledje, minél korábban foglal, annál kedvezőbb áron utazhat!

Kedvezményes repülőjegy árak a Czech Airlines járataira

A rendkívüli ajánlat keretén belül üzemanyag pótdíj megfizetése nélkül utazhat a következő városokba: RÓMA 41600 HUF* MILÁNÓ 41600 HUF* *adókkal, illetékekkel együtt

Itt az alkalom, hogy még többen, még jobb áron utazhassanak tengerentúlra a British Airways járatain!

CHIAGO 133700*

NEW YORK 117300*

MIAMI 115300*

MONTREAL 136900*

TORONTO 134 000

*adókkal, illetékekkel együtt

Az akció december 4-ig érvényes!

Színház

SZÍNHÁZBUSZ

BUDAPEST MADÁCH SZÍNHÁZ

2008. december 04.

Andrew Lloyd Webber:

„MACSKÁK"

Részvételi díj / fő: 5.500 v.

6.800 Ft

A részvételi díj tartalmazza az utazás és a színházi belépő összegét

Előadás kezdete

:

19:00 óra

Utazás

:

autóbusszal

Indulás

:

Szeged Megyeháza elől 15:00 órakor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.