Tudomány

Új immunkémiai megoldásokon dolgozik az Anthelos Kft.

Új immunkémiai megoldásokon dolgozik az Anthelos Kft.

2022. december 2., péntek
Új immunkémiai megoldásokon dolgozik az Anthelos Kft.

A daganatos és az autoimmun betegségek korai felismerését segítő új immunkémiai technológiát dolgoz ki aSzegeden és Kübekházán működő Anthelos Kft. - értesült az MTI.

A 2020-ban létrejött cég főként a fertőző és az életkorral összefüggő betegségek diagnosztizálásához és kezeléséhez kínálja eszközeit. A cég a nukleinsav-detektálásra szakosodott, és jelenleg új immunkémiai technológia fejlesztésén és bevezetésén dolgozik.

A cég egy új eszköz segítségével lehetővé tenné egyebek mellett, hogy nagy felbontásban kimutatható lehessen az immunkicsapódás, azaz az antitestek kötődését a kiválasztott fehérjékhez.

A fejlesztés új diagnosztikai megoldások és prototípusok létrehozása mellett megalapozza egyedi, mikronos felbontással és színes nyomtatással készülő 3D-prototípusokat és mintákat kínáló szolgáltatás indítását is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.