Telin

Békebeli időutazás a Telinen: Gentryfészek

Békebeli időutazás a Telinen: Gentryfészek

2014. január 17., péntek
Békebeli időutazás a Telinen: Gentryfészek
telin-retro

A Telin TV bájos, békebeli hangulattal ajándékozza meg nézőit december végén. Igazi aranykort idéző fekete-fehér gyöngyszemekkel kíván a televíziócsatorna kedveskedni közönségének vasárnaponként.

Tolnay Klári

,

Csontos Gyula

,

Fáy Béla

főszereplésével egy hamisítatlan időutazáson vehetünk részt az 1941-es Gentryfészekben, olyan korba visszarepülve, ahol még léteztek dzsentrik, úriemberek és hölgyek. Völcsöky Pál Svédországból érkezik, hogy átvegye nagybátyjától reá szálló örökségét, a kastélyt. Joachim komornyik fölvilágosítja, hogy a végrendelet szerint minden Völcsökynek joga van két mézeshetet tölteni itt. Közben egy másik Völcsöky Pál is betoppan intézetből szöktetett feleségével, Kovács Zsuzsival, akinek azt hazudta, hogy ez kizárólag az ő birtoka. Ám kiderül a turpisság, s a fiatalasszonyt a "svéd" Völcsöky vigasztalja meg. Ekkor érkezik meg a szökött hölgy bátyja, s a valódi férj helyett először a nőtlen Völcsökyt páholja el. A "svéd" megegyezik a csekkhamisító másik Völcsökyvel, és válás után övé lesz az asszony. A Békebeli időutazás sorozat legújabb részét január 19-én a szokott időben, 16 órától láthatják a tévéképernyőkön. Ha pedig lemaradt volna a klasszikus magyar filmről, vagy egyszerűen szeretné újraélni az élményt, január 25-én ugyancsak a délutáni órákban megteheti a Telin TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.