Szórakozás

TÖKéletes szombat a Szent István téren (Galéria)

TÖKéletes szombat a Szent István téren (Galéria)

2023. október 28., szombat
TÖKéletes szombat a Szent István téren (Galéria)

A gyerekeket a töklámpás-faragáson kívül ingyenes arcfestés, óriás építőjáték, láncos körhinta, pónilovaglás, kisvasút, ugrálóvár, felnőttek számára kézműves termékek vására várta egészen estig.

A szombati nap egyik fő programja a tökfaragás volt, ahol Doktor Zoltán ételszobrász, olimpiai- és világbajnoki ezüstérmes mestercukrász vezetésével készíthette el mindenki a saját, egyedi töklámpását.

Ezen kívül egy interaktív szellemvadászat és a TÖKéletes boszorkányszombat című bábszínház előadás kötötte le a kilátogatók figyelmét, majd végezetül egy szelleműző felvonulással zárták a mai napot.

Október 29-én, vasárnap koncertet ad a Csiga Duó, majd Pasenkó bohóc szórakoztatja a nézőket interaktív gyerekműsorával. Lesz Csokit vagy csalunk, ahol a gyerekek felkereshetik a térképen megjelölt titkos csoki- és cukorlelőhelyeket, valamint lufitánccal, almahorgászattal és szellemdobó versennyel is készülnek a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.