Szórakozás

November elején jelenik meg a Beatles "utolsó dala"

November elején jelenik meg a Beatles "utolsó dala"

2023. október 26., csütörtök
November elején jelenik meg a Beatles "utolsó dala"

Több mint 50 évvel a Beatles felbomlása után, november elején jelenik meg az együttes "utolsó dala"

- számolt be róla a BBC News.

Now and Then című számot eredetileg John Lennon vette fel egy 1970-es évekbeli demóanyagra, az együttes két még életben lévő tagja, Paul McCartney és Ringo Starr pedig tavaly öntötték végső formájába. Paul McCartney nyáron a BBC-nek adott interjújában már elmondta, hogy dolgozik a számon, és azt is elárulta, hogy Lennon hangját MI-technológiával mentették ki egy régi kazettáról, iután kinyerték a régi felvételről Lennon hangját, McCartney és Ringo Starr új vokálok, dob, basszusgitár, gitár és zongorajáték hozzáadásával, valamint Harrison 1995-ben, halála előtt rögzített elektromos és akusztikus gitárjátékával egészítette ki.

A Now and Then november 2-án jelenik meg, de a Beatles újonnan átdolgozott Vörös és Kék albumain is szerepel, amelyek november 10-én kerülnek forgalomba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.