Szórakozás

Nácik elől menti meg vak lányát Mark Ruffalo a Magyarországon forgatott új sorozatában

Nácik elől menti meg vak lányát Mark Ruffalo a Magyarországon forgatott új sorozatában

2023. október 6., péntek
Nácik elől menti meg vak lányát Mark Ruffalo a Magyarországon forgatott új sorozatában

Az All the Light We Cannot See című minisorozat egy sikerkönyv alapján készült, sorozat a rendezője pedig Shawn Levy. Ráadásul a napokban az előzetes is megérkezett hozzá. A sorozatot nagyrészt hazánkban, Budapesten forgatták 2022-ben, így tehát az előzetesben is láthatóak könnyen felismerhető helyszínek.

Mark Ruffalo és Aria Mia Loberti olyan apa-lánya párost alakít ebben a sorozatban, akik a németek által megszállt Párizsból menekülnek. Anthony Doerr Pulitzer-díjas regényét Steven Knight, a Peaky Blinders forgatókönyvírója adaptálta a Netflix számára.

A hivatalos szinopszis szerint a sorozat Marie-Laure (Loberti), egy vak francia lány és apja, Daniel LeBlanc (Ruffalo) történetét követi, akik egy legendás gyémánttal menekülnek a németek által megszállt Párizsból, hogy az ne kerüljön a nácik kezébe. Marie-Laure és Daniel, akiket könyörtelenül üldöz egy kegyetlen Gestapo-tiszt, aki saját önző céljai miatt akarja megszerezni a követ, St. Malóban találnak menedéket, ahol a visszahúzódó nagybátyjuknál (Hugh Laurie) húzódnak meg, aki az ellenállás tagjaként titkos rádióadásokat sugároz. Marie-Laure útja itt, ebben az egykor idilli tengerparti városban keresztezi egymást a legvalószínűtlenebb rokonlelkekkel: Wernerrel, egy zseniális tinédzserrel, akit a hitleri rezsim az illegális adások felkutatására szerződtetett, és aki ehelyett titkos kapcsolatban áll Marie-Laure-rel, miközben megérinti a lány emberiességbe vetett hite és a reménye. A történet maga egy évtizedet ölel fel.

https://www.youtube.com/watch?v=QdE-JvKqpBQ

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.