Szórakozás

Michael Mann megrendezi a Szemtől Szemben folytatását

Michael Mann megrendezi a Szemtől Szemben folytatását

2023. október 11., szerda
Michael Mann megrendezi a Szemtől Szemben folytatását

Minden idők egyik, hanem a legjobb bűnügyi filmjének nemsokára elkészülhet a folytatása. A rendező csaknem harminc év elteltével tér vissza karrierje csúcspontjához és elkészíti a film folytatását.

Michael Mann Londonban, egy nyilvános beszélgetésen megerősítette azt, hogy a nemrég megjelent regényének, a Szemtől szemben 2.-nek az adaptációja lesz a következő mozis projektje. „A könyv azalatt jelent meg, amíg a Ferrarit forgattuk, és nagyon jól teljesített. Azt tervezem, hogy ez lesz a következő forgatásom” – mondta a Deadline újságírójának.

Korábban már felröppentek olyan pletykák, hogyha a legendás rendező valóban nekilát a filmnek, akkor a fiatal Neil McCauley karakterét (akit Robert De Niro játszott) Adam Driver játszaná el a folytatásban. Mann nem erősítette meg ezt a hírt, de arról beszélt, hogy Driver és ő nagyon hasonlóak és hasonló munkamorállal is rendelkeznek, valamint, hogy nagyon megkedvelték egymást a Ferrari film forgatása alatt.

A Szemtől szemben 2. című regény, amit Mann és egy társírója jegyez, egyben előzménye és folytatása az eredeti filmnek. A cselekmény két szálon zajlik. A múltban Neil McCauley (De Niro) és Shiherlis (Val Kilmer) fiatalabb korukban Chicagóban találkoznak először mahd összeállnak és Mexikóban leszámolnak egy erőszakos bűnözővel, akit Vincent Hanna (Al Pacino) is üldöz. A jelenben pedig Shiherlis visszatér a nagy 1995-ös bankrablás helyszínére, Los Angelesbe, új tervekkel és jelentősebb ambíciókkal, ám ismét összefut régi nemezisükkel és Vincent Hannával is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.