Szórakozás

Megérkezett Zac Efron pankrátordrámájának előzetese

Megérkezett Zac Efron pankrátordrámájának előzetese

2023. október 13., péntek
Megérkezett Zac Efron pankrátordrámájának előzetese

A legendás Von Erich család tragikus történetét mutatja be a The Iron Claw című film, méghozzá Zac Efron és Jeremy Allen White tolmácsolásában. Zac Efron színészi karrierjének az elején kevesen gondolták volna, hogy másfél évtizeddel a Szerelmes hangjegyek után egy kigyúrt pankrátort fog alakítani egy kifejezetten brutálisnak ígérkező sportdrámában. Viszont ahogy a példa is mutatja, az élet néha borzasztóan kiszámíthatatlan.

A Kevin Von Erichet alakító Efron mellett A mackó címet viselő felkapott és nagyon sikeres sorozat főszerepéből is ismert Jeremy Allen White csatlakozott, még a projekthez, aki Kerry Von Erich szerepében tűnik fel. Ezentúl megjelenik még a filmben a Mindhunter sorozatból ismert Holt McCallany is édesapjuk, a legnagyobb birkózó/pankrátor dinasztia megalapítóját, Fritz Von Erichet személyesíti meg szerepében.

Fotó: Variety

A filmet a kisebb költségvetésű, és elsősorban szerzői filmekre szakosodott A24 stúdió forgalmazza, ami már önmagában jó előjel, ahogy a december 22-re időzített amerikai bemutató is, mert ez még azt jelenti, hogy a film is becsatlakozhat majd az Oscar-versenybe. Emellett fontos kiemelni, hogy az alkotást hazánkban is bemutatják, és ezt a művet Erdély Mátyás fényképezte.

https://www.youtube.com/watch?v=8KVsaoveTbw

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.