Szórakozás

A héten Moziünnep a szegedi Cinema City-ben

A héten Moziünnep a szegedi Cinema City-ben

2023. október 26., csütörtök
A héten Moziünnep a szegedi Cinema City-ben

Idén október 26. és 29. között tartják a Cinema City Moziünnepet, melynek keretében nem csak a mozijegyet, de egy menüt is kedvező áron adnak- írta meg az IGN Hungary.

A moziünnep keretein belül csupán 1300 Ft-ba kerül majd a mozijegy, még a 3D-s vetítéseken is. Ez pedig nem minden, hiszen idén először nemcsak a mozijegyek árára terjed ki az akció, hanem a moziélményhez elengedhetetlen popcornadaghoz is olcsóbban juthatnak hozzá a moziba látogatók.

A mostani mozi kínálatban több mint 30 különböző film szerepel, szóval egészen biztos, hogy mindenki talál majd kedvére való alkotást A már jelenleg is a kínálatban található filmek mellett számos új premierre is számíthatnak a moziba látogatók a moziünnep négy napja során. Hiszen az Együtt a banda, A három testőr: D'Artagnan, A ház, ahol a gonosz lakik, valamint az Apák és anyák és a Mellékszereplők című filmek október 26-ától mutatkoznak be a magyar mozikban, sőt, az Állati iramban és a Szárnyalj! című alkotások a moziünnep alkalmából premier előtt lesznek láthatóak.

https://szegedma.hu/2023/10/filmkritika-megfojtott-viragok-a-verfagyaszto-valosag-az-amerikai-alom-mogott

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.