Szórakozás

Összeszedtük a legvadabb programokat

Összeszedtük a legvadabb programokat

2023. szeptember 30., szombat
Összeszedtük a legvadabb programokat

A legizgalmasabb program, amilyeneket még nem látott a világ

Néhány éve egy elég szokatlan trend jelent meg a Facebook-on, amelynek lényege az, hogy a felhasználók szabadon hoznak létre olyan programokat, amelyeknek tényleg semmi értelmük, nincs de legalább szórakoztatóan hatnak.

Ennek a trendnek az egyik legfelkapottabb eseménye a a Balaton húslevessé főzése. Az ötletgazdák úgy gondolják, hogy 30 ezer leveskockára lesz szükségük, ahhoz, hogy a tervüket siker koronázza. Arra kérik az érdeklődőket, hogy segítsenek, ennek a nagy mennyiségű leveskockának az összegyűjtésében, Abban az esetben, hogyha sikerrel járnak, akkor azt ígérik, hogy a plázson after partit is tartanak. A főzőmestereknek 2024. július 9-ig kell várniuk, arra, hogy megpróbálhassanak levest csinálni a magyar tengerből.

Ezek a programok Szegedre és környékére is eljutottak. A Szegedi lapos felpumpálása majd a Sárga átszínezése eseményt nevet viselő esemény két Rádió 88-as műsorvezetőnek az agyából pattant ki. Név szerint Karakas Balázs és Bürgés Dávid volt ennek, az agyament tervnek a kiötlője. A felpumpálás és az átfestés részleteit még nem közölték, de a dátum már megvan. Október 31-én indul a produkció, és reméljük, hogyha már belevágnak ebbe a tevékenységbe, akkor sikerrel járnak és valami hegyre hasonlító dolog jön létre a Tisza-partján.

A fura széria egy Szeged környéki kistelepülést, az 1100 fős Pusztamérgest is megtalálta magának. Az esemény kitalálóinak pedig az a célja, hogy Pusztamérgest megnyugtassák, hiszen, attól tartanak, hogyha ezt nem teszik meg, akkor a község Pusztadühössé válik, ami nagyon veszélyes lehet. Az esemény helyszíne a pusztamérgesi könyvtár lesz. A nyugtatásra már készen álló érdeklődőknek, pedig egészen 2024. április 2-ig kell várniuk, arra hogy belekezdhessenek ebbe a tevékenységbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.