Szórakozás

A Partfürdőn ismét összemérték tudásukat a hallé főző mesterek

A Partfürdőn ismét összemérték tudásukat a hallé főző mesterek

2023. szeptember 2., szombat
A Partfürdőn ismét összemérték tudásukat a hallé főző mesterek

A szombati napon baráti hallé főző társaságok mérik össze tudásukat. Civilek, pártok ragadtak fakanalat és több tucat bogrács alatt gyújtottak tüzet a mai nap folyamán a résztvevők. Főtt az igazi szegedi halászlé.

A remek hangulatú főzés verseny volt ugyan, de a hangsúly nem a helyezéseken, díjakon volt, hanem a jó hangulat megteremtésén, illetve a baráti beszélgetéséken.

A hagyományoknak megfelelően a Fidesz-KDNP standjánál barátok, családtagok, támogatók, segítők és aktivisták ültek egy asztalhoz, ahol jó ízűen fogyasztották el az elkészített halászlevüket.

Idén a nagy meleg miatt biztosra mentünk és a munka dandárját egy konyhában végeztük el, és onnan hoztuk ide a helyszínre a halászlevet. Körülbelül háromszáz vendég volt a standunknál, és senki nem maradt éhen. Az utolsó falatig elfogyott minden étel. Remek hangulatú, közösség építő program volt ismét a fesztivál. Jövőre folytatjuk!

mondta Német Ferenc, a szegedi Fidesz önkormányzati képviselője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.