Szórakozás

Szegedi Szabadtéri Játékok: bemutatták az Ezeregy éjszakát

Szegedi Szabadtéri Játékok: bemutatták az Ezeregy éjszakát

2023. augusztus 12., szombat
Szegedi Szabadtéri Játékok: bemutatták az Ezeregy éjszakát

Az Ezeregy éjszaka ősbemutatóját pénteken tartották, és még további öt alkalommal tekintheti meg a közönség Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István varázslatos world musicaljét. A produkció minden előadására már hetekkel ezelőtt elfogytak az utolsó jegyek is.

A különleges élménynek így összesen 24 ezer néző lehet részese. Az előadás megelevenedik a mesés Kelet kalandokkal, furfanggal és bájjal, cselszövéssel, hatalomvággyal, sok-sok humorral és szerelemmel fűszerezett világa.

Fület-szemet-szívet magas fokon gyönyörködtető produkció született. A közönség egyik meséből a másikba sodródik a varázslat hullámain. Együtt küzd Seherezádéval (Trokán Nóra), hogy a történetek erejével tapassza össze Sahriár király (Bányai Kelemen Barna) darabokra tört szívét, együtt utazik a merész Alival (Márkus Luca), hogy megmentse a naiv Harúnt (Tasnádi Bence), együtt kacag a több mint ezeréves palackfogsága során színjózanra száradt Dzsinnel (Mészáros Máté) és együtt szurkol az ádáz trónbitorló, Dzsáfár (Stohl András) bukásáért, aki szó szerint tűzbe hozza a közönséget.

A szójátékokban dúskáló dalok fülbemászók, a történetek pedig ismerősek, mégis váratlan fordulatok sokaságával öltöztetik egészen új köntösbe az Ezeregy éjszaka meséit.

A központi elem, a gigantikus hagymakupola, melynekminden rétege új és új egzotikus helyszínt rejt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.