Szórakozás

Újra dübörgött a szegedi szervezőkből álló CityRocks

Újra dübörgött a szegedi szervezőkből álló CityRocks

2023. június 27., kedd
Újra dübörgött a szegedi szervezőkből álló CityRocks

Több százan zenéltek együtt június 18-án a veszprémi Gyárkertben. Közép-Európa legnagyobb rockflashmobjára az ország különböző pontjairól – sőt még külföldről is – érkeztekzenészek - írja közleményében a zenekar.

A szegedi szervezőkből álló CityRocks öt éve indult.

„A rendezvénnyel egyrészt az élő hangszeres zenét és a rockzenét szeretnénk népszerűsíteni, másrészt a profi és gyakorlott zenészek mellett olyan amatőröknek is koncertélményt szeretnénk adni, akik eddig csak otthon, magukban tudtak zenélni. Hasonló kezdeményezések világszerte vannak, de azok az angolszász zenét éltetik, a CityRocks viszont a magyar rockzenére is nagy hangsúlyt helyez”- mondta Gajda Ferenc főszervező.

A CityRocks korábban Szegeden, Kecskeméten, Dunaújvárosban és az erdélyi Bonchidán szervezett rockflashmobokat. A koncertjeiket a helyszíneken összesen több tízezren nézték meg élőben, a közösségi oldalakra felkerült filmjeik pedig már 180 milliónál is több megtekintést értek el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.