Szórakozás

Sétálójegyeket kínál az Ajándékkoncertre a Szegedi Szabadtéri

Sétálójegyeket kínál az Ajándékkoncertre a Szegedi Szabadtéri

2023. június 27., kedd
Sétálójegyeket kínál az Ajándékkoncertre a Szegedi Szabadtéri

Az óriási érdeklődésre való tekintettel sétálójegyeket hirdet a Szegedi Szimfonikus Zenekar Ajándékkoncertjére a Szabadtéri Játékok. Az 500 sétálójegy egyikéért június 28-án déltől jelentkezhetnek a zenekedvelők a Fesztivál Jegyirodában.

A Szegedi Szimfonikus Zenekar immár hagyományossá vált klasszikuszenei estjén 2023-ban a tánc játssza majd a főszerepet, 19. századi remekekkel, a Boléro-val és a Galántai táncokkal.

A Szegedi Szimfonikus Zenekar kiváló művészeit Gyüdi Sándor vezényli majd az esten.

Az Ajándékkoncertre szóló belépők szinte azonnal elfogytak, de további 500 sétálójegyet kínál az érdeklődőknek a Szabadtéri, amellyel beléphetnek majd a koncertre, és a nézőtér két oldaláról, a Dóm tér árkádjai alól meghallgathatják a Zenekar műsorát. A Fesztivál Jegyirodában tudnak jelentkezni sétálójegyekért, akik kíváncsiak a hangversenyre: erre június 28. szerda 12.00 órától lesz lehetőség. Minden érdeklődő fejenként maximum két belépőt igényelhet, a készlet erejéig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.