Szórakozás

Nem úgy tűnik, mintha pörögne a strandszezon

Nem úgy tűnik, mintha pörögne a strandszezon

2023. június 23., péntek
Nem úgy tűnik, mintha pörögne a strandszezon

De a jelek szerint rosszkor voltunk rossz helyen.

Egy héttel ezelőtt nyílt meg a Lapos Beach, mindenféle különösebb felhajtás nélkül - szemben a tavalyi évvel. Akkor alig értük el a 25 fok meleget, rendkívül esős, borongós időnk volt, így - vélhetően többedmagunkkal - úgy éreztük, nem megyünk ki a strandra.

Azóta azonban már lement jó pár nagyon meleg nyári nap, szerda óta hőségriadó van érvényben, ami épp ma fog tetőzni. Így kimentünk, hogy megnézzük, mivel kecsegtet az idei szezon. Nos, forgalommal egyelőre első látásra nem igazán, de ez nem biztos, hogy igaz.

Maga a Lapos Beach nem sokat változott tavalyhoz képest: ugyanazok a pálmaernyők és naozóágyak várnak ránk, ugyanúgy lehet röpizni és focizni, na meg persze hűsölni. A területet gondosan feltakarították, jól karbantartották a díszelemeket és a büféválaszték is maradt ugyanolyan - sajnos az árában is: a legolcsóbb alkoholmentes sör is 790 forintnál kezdődik, ahogy a legtöbb "soft drink" sem sokkal olcsóbb, így aki itt szeretne fogyasztani, annak jobban bele kell nyúlnia a tárcájába.

Kint tartózkodásunkkor alig 40 perce nyitott meg arra a napra a strand, ekkor egy páran már lelátogattak, egy péntek délelőtthöz képest nem is olyan kevesen. Az ott dolgozók azonban azt nyilatkozták, az elmúlt nagyon meleg napokon már voltak forgalmas órák. Ebből azonban még nem volt sok - de a nyár java még hátra van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.