Szórakozás

Kiderült, melyik volt a szegediek kedvenc fagyizója idén nyáron

Kiderült, melyik volt a szegediek kedvenc fagyizója idén nyáron

2022. november 23., szerda
Kiderült, melyik volt a szegediek kedvenc fagyizója idén nyáron

A szegedi Four Creation reklámügynökség egy kutatást végzett a szegediek körében arról, melyik volt a kedvenc szegedi fagyizójuk nyáron. Az eredményen maga a győztes is meglepődött.

Az A Capella Cukrászda fagylaltját kedvelt legjobban a nyáron a szegediek egy helyi reklámügynökség felmérése szerint. Gyuris Lászlónak, a vendéglátóhely tulajdonos-ügyvezetőjének kedd délelőtt fagylaltozás és süteményezés közben adta át az elismerést a cég képviseletében Párducz László.

Gyurist elmondása szerint meglepte az elismerés, hiszen még a kutatás létezéséről sem tudott. Mint mondta, ,,a fejlődés legfontosabb iránya, hogy mi is rendszeresen megkérdezzük a vásárlók véleményét." Az ismert mestercukrász szerint ez nem szakmai elismerés, hanem közönségdíj, ami a leghitelesebb értékelés, éppen ezért semmi sem indokolja, hogy hátra dőljenek.

A felmérés szerint egyébként a legkedveltebb hamburgerező a Kálvin téri Super Hamburger a szegediek körében, a kedvenc strand pedig a Napfényfürdő Aquapolis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.