Szórakozás

70 névvel bővült a SZIN

70 névvel bővült a SZIN

2022. augusztus 4., csütörtök
70 névvel bővült a SZIN

Egy belga DJ duóval és további hazai nevekkel bővült a Szegedi Ifjúsági Napok, mely szűk 3 hét múlva kezdődik.

A SZIN igazi nagy menetelése kb. 20 évvel ezelőtt kezdődött és ma már erős helyet foglal el a legmenőbb hazai fesztiválok között. Az évek során a Tisza-parti rendezvény egy biztos pont lett a nyári bulifolyamban, ahol érdemes még egy utolsót elmerülni a fesztivál forgatagában. A Szegedi Ifjúsági Napok mindemellett továbbra is a legzsebbarátabb fesztiválnak hirdeti magát.

Most tehát - a korábbi nevekhez – mintegy 70 új név csapódott, köztük egy kötelező nemzetközi kedvenc, az elmúlt években az európai fesztiválok egyik nagy vonzerejévé vált belga techno formáció, a Joyhauser.

De ezen felül is bekerült a hazai palettába többek között az Aurevoir., a Parno Graszt, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a szegedi együttesek közül pedig a Belmondo és a Zebra Zone, de többek között itt lesz a Gypo Circus, a Fatal Error és a Fool Moon is.

A fellépők teljes sora itt tekinthető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.