Szórakozás

Újra összeáll a szegedi kezdeményezésű CityRocks

Újra összeáll a szegedi kezdeményezésű CityRocks

2022. június 20., hétfő
Újra összeáll a szegedi kezdeményezésű CityRocks

Egyedülálló nagyzenekari koncertet ad a CityRocks, Közép-Európa legnagyobb rockzenekara, Dunaújvárosban a Szalki-szigeten 2022. augusztus 6-án.

150 rockzenész mellett taiko dobosok, fúvósok játszanak majd együtt hazai és nemzetközi slágereket egy gyermekkórus közreműködésével. Ezzel párhuzamosan pedig egy háromnapos zenésztáborra is sor kerül. A kétnapos rendezvénysorozaton lesz zongorakíséretes némafilmvetítés, Jam session, valamint több tribute zenekar is fellép, sőt, egy teljes délután fogja Rock Kamion barangolni Dunaújváros utcáit.

A negyzenekar idén 17 dalt ad elő.

A CityRocks 2021-es, dunaújvárosi rockflashmobján 400 zenész vett részt. A koncertet több ezren nézték meg élőben, az ott készült kisfilmek pedig már 30 milliónál is több megtekintést értek el. A CityRocks eddigi (szegedi, kecskeméti, bonchidai és dunaújvárosi) koncertjfilmjeit pedig a média partereiknek is köszönhetően már 160 milliónál többször nézték meg világszerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.