Szórakozás

Borsos árai lesznek a nyári táboroknak Szegeden is

Borsos árai lesznek a nyári táboroknak Szegeden is

2022. május 12., csütörtök
Borsos árai lesznek a nyári táboroknak Szegeden is

A kínálatból nincs hiány, viszont a szülőknek mélyen a zsebbe kell nyúlniuk egy-egy tábor kifizetéséért.

A Délmagyar információi szerint átlagosan nagyjából 25 ezer forintba kerülnek a nyári táborok Szegeden. Azok, akik az átlagosnál különlegesebb élményt szeretnének biztosítani gyermekeiknek, akár ennek az összegnek a dupláját is kifizethetik 5 napért.

A táborszervezők többsége már most meghirdette nyári programjait annak ellenére, hogy még bő egy hónap van hátra az idei tanévből. Ebben a szektorban minden évben megfigyelhető, hogy csak óvatos emeléseket hajtanak végre, sok szülőnek anyagilag valószínűleg így is fájni fog a vakáció tartalmas elfoglaltsággal való feltöltése. 

Ugyanis a legolcsóbb táborok is bőven 20 ezer forint felett kezdődnek, két tízezres szinte sehol nem elég egy ötnapos, napközis rendszerű programsorozatért. Vagyis ha valaki a 10 hetes nyári szünetből akár csak 4 hetet szeretne így lefedni, egy gyerek esetében is

minimum százezer forintos kiadással kell kalkulálnia.

Márpedig a legtöbb családban a táboroztatás nem csupán élmény, hanem kényszer is, hiszen a kicsik napközbeni felügyeletét valahogy biztosítani kell akkor is, ha a szülők dolgoznak, a nagyszülők pedig nem elérhetők.

Forrás: delmagyar.hu
Borítókép: archív

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.