Szórakozás

Valami nem stimmel a Vértó új elemeivel - vagy mégis?

Valami nem stimmel a Vértó új elemeivel - vagy mégis?

2022. április 17., vasárnap
Valami nem stimmel a Vértó új elemeivel - vagy mégis?

A Szegeden láttam közösségi csoportban valaki arra hívta fel a figyelmet: mintha rozsdásodna az új ,,garnitúra".

Nemrég újították fel a Vértónál található kültéri elemeket - a szemetestől a padokon át a kútig. Egy arra járó pedig azt figyelte meg, hogy a kezét befogják az új elemek:

Forrás: Szegeden láttam Facebook-csoport

A kép feltöltője úgy fogalmaz: mintha rozsdásodnának az elemek. A hozzászólások között igen hangos szócsatározás vette kezdetét, van, aki szerint ugyanis ez szándékosan ilyen:

,,Amúgy van ahol direkt ilyen. Pesten is az egyik emlékmű is ilyen. Sőt van 1 csoda anyag amitől ilyenné válik. Tehát nem biztos hogy rozsdásan hagyták. Most ez a trend."

Van, akinél azonban nagyobb gondokat okozott a jelenség:

,,Elég gáz!!! Egyik barátom ruhájából alig jött ki a rozsda, ugyanis ezek a szupertervezők még a kar"fát" sem felületkezelték!!! Hogy lehet ilyet átadni??!!"

És ismét előkerült a város zöldpolitikája, melyet továbbra is sokan kérdőjeleznek meg:

,,Rozsdás vasból készült minden ülőke, minden asztal és pad. Egyetlen árnyék sincs sehol, vagy árnyat adó lombos fa sem. A forró melegben lehet tojásrántottát gyártani mindegyiken, ha lesz aki kibírja majd ott azt a rettentő hőséget. Persze az állatfuttatóban minden elem le van festve! Átestünk a ló túloldalára... Pedig jó ez elgondolás, h rendzett lett a környezet."

A kérdések tehát adottak: Önök szerint rozsda vagy design? Árnyékol vagy sem az új ,,garnitúra"?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.