A szegedi Kis virág Cukrászda és a makói Papp Cukrászda is esélyes a győzelemre.
A csütörtöki elődöntőből, 17 torta közül jutott tovább a Magyarország Cukormentes Tortája versenybe a két megyei torta. A versenyzők a füstölt pirospaprika, az ánizs, a kamut liszt, a zöldbanánliszt, a balzsamecet vagy éppen a csicseriborsóliszt felhasználásával is készítettek finomságot.
a szegedi Kis Virág Cukrászda a Mamám-A, a makói Papp Cukrászda pedig a Délibáb nevű tortájával mérkőzik meg, hogy az ország cukormentes tortája legyen. A címről júniusban döntenek, csakúgy, mint a Magyarország Tortája nyerteséről is. Mindkettőt az ország számos cukrászdájában árusíthatják majd augusztus 20-tól.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.