Szórakozás

Nekem Szeged: Sasvári Sándor

Nekem Szeged: Sasvári Sándor

2021. december 28., kedd
Nekem Szeged: Sasvári Sándor

- Hazajövök Szegedre, második otthonom. Nagyon szeretem ezt a várost, nagyon sokat jelentett nekem mindig az életemben. Még régebben, mielőtt megnősültem, udvaroltam is ide. Itt volt a Jézus Krisztus Szupersztár bemutatója 1986-ban, ami óriási kiugrási lehetőség volt az életemben színészileg és emberileg, hitben elmélyülve. Nagyon sokat köszönhetek Szegednek. Most is boldogan jöttem és játszottam el Pilátus szerepét-mesélte Sasvári Sándor.

Ami nem maradhat ki Szegeden

Sasvári Sándor egy pillanatig sem gondolkodott, hogy mi az ami soha nem maradt ki, amikor Szegeden jár. Azonnal rávágta: a halászlé.

NÉVJEGY

Sasvári Sándor 1957-ben született, Jászai Mari díjas színművész. Karrierjét zenészként kezdte, több népszerű zenekarban énekelt és basszusgitározott. A Jézus Krisztus szupersztár 1986-os magyarországi ősbemutatóján Jézus szerepében lépett színpadra. A szerep, melyet 11 éven keresztül alakított nem csak hitét mélyítette el, hanem megváltoztatta egész életét is.

https://www.youtube.com/watch?v=DkVAQ2EMwHI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.