Szórakozás

"Patásördög ez a Gyurcsány" - az időseknél is tarol az Elkxrtuk

"Patásördög ez a Gyurcsány" - az időseknél is tarol az Elkxrtuk

2021. október 28., csütörtök
"Patásördög ez a Gyurcsány" - az időseknél is tarol az Elkxrtuk

Egy hete volt az őszödi beszédhez kapcsolódó eseményekről szóló politikai krimi országos premierje, ami már az első napokon nézők tömegeit vonzotta be. Nem csoda, hiszen Kálomista Gábor új filmje a rideg valósággal dolgozik, sokan személyesen is átélték a 2006-os eseményeket, így ez az ő történetüket is elmeséli. Orbán Viktor a közösségi oldalán tett közzé egy videót, amelyben egy idős asszony értékeli a látottakat.

Isteni jó

A friss moziélményt magával a miniszterelnökkel oszthatta meg az idős hölgy, akinek rendkívül tetszett a film annak ellenére, hogy a valóságot bemutató cselekménye sokkoló. Hogy mit mond még Orbán Viktornak a filmről, továbbá Gyurcsányról az asszony, az alábbi videóban megtudhatják - annyit elárulunk, hogy megéri rászánni azt a kevesebb mint fél percet, amíg tart a videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.