Szórakozás

Táncolna, de nem tudja, melyik stílust válassza? Itt a Nagy Táncválasztó!

Táncolna, de nem tudja, melyik stílust válassza? Itt a Nagy Táncválasztó!

2021. szeptember 20., hétfő
Táncolna, de nem tudja, melyik stílust válassza? Itt a Nagy Táncválasztó!

Szeptember 26-án, vasárnap a Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezésében közel 60 táncpedagógus közreműködésével, több mint 40 táncstílus kipróbálására nyílik lehetőség az ország 11 városában - köztük Szegeden is. Az egész napos program során ingyenes táncórákon, kerekasztal beszélgetéseken, táncfilm vetítéseken és táncelőadásokon lehet majd részt venni.

Hatalmas a sikere

2019-ben a Tánc Világnapja (április 29.) alkalmából hagyományteremtő szándékkal és rendkívüli sikerrel rendezték meg az elsőNagyTáncválasztóworkshop-ot, amely az elmúlt években tovább folytatta diadalútját és átszelve szinte az egész országot mára több ezres közösséggé vált. A„Válaszd a táncot! Válassz egy táncot!” szlogennel meghirdetett program célja, hogy az ingyenes táncórákkal elérhetővé tegye gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior korosztályok számára a választás lehetőségét.

A táncműfajok megismertetésén túl, fontos a tánc és mozgás széles körben történő népszerűsítése, hogy minél többen a táncban találhassák meg az egészséges életmódhoz, a tudatos mozgáshoz és a közösségi élményhez vezető utat.

Idén Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Kőszegen, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Budapesten és Sopronban várják majd a szervezők az érdeklődőket. Nálunk ismét a Szent-Györgyi Albert Agóra ad helyszínt az eseménynek, ahol modern tánc, linedance, rock and roll, ír tánc, indiai tánc és szerb tánc is szerepel a választható táncműfajok között.

Az rendezvény valamennyi helyszínen ingyenes. A workshopokon történő részvétel regisztrációhoz kötött. A járványügyi szabályokra tekintettel a táncórákon az adott helyszín/helyszínek befogadóképességének megfelelően, limitált létszámú érdeklődőt fogadnak majd.

Regisztrálni szeptember 25-én 22 óráig az esemény honlapján lehet, a szegedi órarendet pedig ide kattintva érhetik el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.