Szórakozás

Jolly cáfol: Nem válok el Suzytól, maradunk együtt a színpadon

Jolly cáfol: Nem válok el Suzytól, maradunk együtt a színpadon

2018. május 30., szerda
Jolly cáfol: Nem válok el Suzytól, maradunk együtt a színpadon

Kedd este egy félreérthetetlen Facebook posztban közölte a mulatós királynője Jolly felesége Suzy, hogy a mai nappal véget ér a közös zenei karrierje gyermeke édesapjával.

Van izgalom a mulatós zene egyik legnépszerűbb magyarországi képviselőjének, Jollynak a magánéletében. Kedden este tíz körül például tutira eldurranhatott az agya, amikor meglátta felesége Facebook posztját.

El sem akarjuk képzelni, milyeb beszélgetést kezdeményezhetett Jolly feleségével a poszt megjelenése után.

A posztot azóta Suzy törölte az oldaláról, de amíg az aktív volt a hozzászólások túlnyomó része Jollyt okolta azért, mert Suzy kesereg. Volt azonban olyan rajongói vélemény is, aki a saját egészségét siratta, mert mint írta a pár közös dalai gyógyították ki a gernicbetegségből. Szóval ekkora a baj, amikor Suzy csak úgy bejelenti a Facen, hogy egyedül hagyja Jollyt a színpadon.

Tessék egy kis gyógyító zene

: https://youtu.be/TlVlloGMCqo   - A posztot már törölte a feleségem az internetről, tudod, hogy van ez a nőknél, felhúzzák magukat valamin, aztán gondolkodás nélkül posztolnak valamit - mondta Jolly a SzegedMa-nak. Úgy fogalmazott szó sincs arról, hogy válságban volna a házassága, csak a szokásos súrlódások jelentkeznek néha. Úgy legyen, ezek szerint nem válnak, írjon bármit is az Internet, ha meg mégis a Jolly nem mérte jól fel a helyzetet. Mi ezúttal sokat adunk a jóból, itt van még egy Jolly nóta: https://youtu.be/bbsz5VsbiU8

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.