Szórakozás

A TV2 április 9-én Bezárja a bazárt!

A TV2 április 9-én Bezárja a bazárt!

2018. március 27., kedd
A TV2 április 9-én Bezárja a bazárt!
A Bezár a bazár! nemcsak egy kvíz, hanem egy akciójáték is, ahol óriási izgalmak és nyeremények várnak a szereplőkre. A TV2 április 9-én induló új gameshow-ja ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat.

A játékosoknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük - a kvízkirály - kilenc kvízkérdésre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos - a nyereményvadász - használ fel arra, hogy a bazárból minél több értékes nyereményt szabadítson ki, mielőtt bezárul a bazár ajtaja. Ezen felül van egy tizedik, az úgynevezett „Mindent vagy semmit” kérdés: ha erre is jól válaszolnak, akkor a bazárban lévő összes nyereménytárgy a párosé lesz. A tíz kérdés alatt két segítséget is felhasználhatnak a versenyzők. A műsorvezetőpáros, Tilla és Majka mögött mozgalmas forgatási időszak áll: „Ebben a műsorban a televíziózás hőskora elevenedik meg. Azt reméljük, a nézők is szeretni fogják, hogy nem pénzt nyernek a versenyzők, hanem kézzelfogható tárgyakat, mint a régi tévéműsorokban. Könnyű azonosulni a gondolattal, hogy nekünk is kéne már egy új kanapé vagy új autó. Kézzelfogható álmokat, nagy vágyakat valósítanak meg a játékosok, és jó érzés osztozni az örömükben” – nyilatkozta Tilla.

Majka mind mondta: nagyon jól szórakoztak a forgatáson.

Izgalmas, vicces és megható történetek szemtanúi lehetnek majd a nézők egy-egy adás során. Lesznek játékosok, akik már az első kérdésnél elbuknak, vagy az első ajtónyitásnál bent ragadnak a bazárban, de olyanok is bemutatkoznak, akik óriási meglepetést okoznak majd. Az, hogy a nyereményekkel teli stúdióból mit visznek el a párok, a saját döntésükön múlik. Ha ügyesek, értékes tárgyakat (bútorok, elektronikai eszközök, jet-ski, robogó, stb.) is megnyerhetnek vagy akár egy vadonatúj autót is hazavihetnek egyetlen este alatt. A cél mindössze annyi: minél több dolgot kivinni, mielőtt bezár a bazár! A Bezár a bazár című műsor április 9-től minden hétköznap este a TV2 csatornán a Tények után lesz látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.