Szórakozás

Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe

Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe

2018. március 14., szerda
Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe

Fodor Zsóka (75) ismét feltűnik a Barátok köztben, a Blikk úgy tudja, hogy a sorozat készítői visszahozzák a sorozat ikonikus szereplőjét, aki még az idén látható lesz a képernyőn. A színésznő által formált karakter, Magdi anyus 2009-ben meghalt, miután takarítás közben legurult a lépcsőn – sokak számára ma is ez a Barátok közt egyik legszomorúbb jelenete.

Ám ez nem jelenti azt, hogy a forgatókönyvírók fantáziája nem szárnyalhat, számos külföldi és magyar sorozatbeli példa van arra, hogyan lehet feltámasztani egy elhunyt szereplőt.

A Blikk úgy tudja, hogy az idén 20 éves Barátok közt készítői több megoldásban is gondolkodnak.

Fodor Zsókával már tárgyalnak a részletekről. A színésznő azonban, nem nyilatkozott a lapnak.

Így esett le Magdi anyus a lépcsőről 2009-ben és szenvedett halálos sérülést. Fotó: RTL Klub

A Blikknek azt mondta az informátora, hogy Magdi anyus akár szellemként , de akár Vili bácsi hallucinációjának köszönhetően is visszatérhet a Mátyás térre, de érkezhet a sorozatba egy Fodor Zsókára megszólalásig hasonlító új karakter is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.