Szórakozás

Idén 250 éves a Szegedre is ellátogató Eötvös Cirkusz

Idén 250 éves a Szegedre is ellátogató Eötvös Cirkusz

2018. március 13., kedd
Idén 250 éves a Szegedre is ellátogató Eötvös Cirkusz

Az

Eötvös Cirkusz idén is

, mint minden évben, teljesen új műsorral érkezik Szegedre. Ezúttal a Tradíciók és Generációk című előadásukat nézhetjük meg.

Magyarország legrégebbi utazó cirkusza idén is, új műsorral kedveskedik a cirkuszba járó közönség népes táborának. A modern cirkusz 250. születésnapja alkalmából, azt ígéri, hogy minden idők legjobb előadását fogja produkálni. ”Tradíciók és Generációk ” című műsorukban a nemzedékeké a főszerep. Attrakciók tárházát hozták el. A hagyományos cirkusz egyik alappillére az állatos produkció, melyből most sem lesz hiány, púpos tevék, kiskutyák, oroszlánok, tigrisek, is megfordulnak a porondon.

Biztosító kötél nélkül a magasban.

Az adrenalin emelkedését Kolumbia világhírű sztárjai a többszörös fesztivál díjas duó Ortiz biztosítják magas dróton egyensúlyozó számukkal és szenzációs halálkerék produkciójukkal. Természetesen biztosító kötél nélkül! Humorról pedig a világhírű portugál bohóc, Joy Costa gondoskodik.

2018 a családok éve Magyarországon, ennek tiszteletére szenzációs akciót kínálnak. A világhírű Eötvös Cirkusz, a Családok cirkusza, idei évadjában sok újszerűséggel lepi meg a kedves közönséget.

A látványos show-műsorukhoz még egy videó is található, ami biztosan mindenkit meggyőz arról, hogy az Eötvös Cirkusz a műsorukkal garantált szórakozást nyújt az egész családnak.

Fellépéseiket a rókusi Tesco áruház parkolójában felállított fűtött sátorban és nézőtéren lehet megtekinteni, április 12-től 16-ig. Bővebb információkért keressék fel a cirkusz honlapját a www.eotvoscirkusz.com címen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.