Szórakozás

Sorozatajánló hideg téli estékre!

Sorozatajánló hideg téli estékre!

2017. december 26., kedd
Sorozatajánló hideg téli estékre!

Mutatjuk kedvenceinket...

Még kint tombol a hideg tél, addig a két ünnep között, kinek ne esne jól a szoba melegében egy csésze forró tea mellé kuporodva a kedvenc sorozatát nézni. Az ilyen estékre összeválogattuk nektek az elmúlt évek nagy klasszikusait!

A borzongani vágyóknak, egy örökzöld

A 90-es évek remek alkotása a Twin Peaks majdnem 30 év távlatából is aktuális lehet. A David Lynch által rendezett misztikus sorozatban ügyesen keveredik, a krimi, a dráma, és a horror egyvelege. Az amerikai rendező és vizuális művész nem aprózta el a megbotránkoztató szálakat sem. A két évados sorozatban van gyilkosság, vérfertőzés és őrület is bőven.

A történet egy világvégi kisvárosban játszódik, ahol brutális meggyilkolják a helyi középiskola szépét, Laura Palmert.

A jóvágású Dale Cooper különleges ügynök vezeti a nyomozást, ahogy egyre jobban belemerül a kisváros korántsem mindennapi világába kénytelen szembesülni a ténnyel, hogy a lány halál talán a természetfeletti erők műve.

A csajos filmek kedvelőinek, egy megunhatatlan klasszikust ajánlunk!

Ez az a csajos sorozat, amit egy felsorolásból sem maradhat ki! Mindenki kedvenc írónője Carrie Bradshow kalandozásai ugyanis soha nem mennek ki a divatból.

Tehát, ha pikáns és csajos témákra vágysz karácsony és szilveszter között, akkor ez a te sorozatod.

A humoros, fordulatokban gazdag szerelmi intrikáktól kicsit sem mentes történet garantáltan jó kedvre derít mindenkit.

A legújabb a befutó, a Korhatáros szerelem

A magyar sorozatok rajongóinak, pedig itt van a TV2 legújabb sorozata, a Korhatáros szerelem. Mint azt korábban írtuk, a sorozat főhősnőjét Kovács Patrícia játsza, aki 15 évvel fiatalabb szerelme elé hullik egy wc ablakból. Elég fura az indítás, de ugye az élet kiszámíthatatlan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.