Szórakozás

Nézd meg bikiniben a Szeged Szépe döntőseit

Nézd meg bikiniben a Szeged Szépe döntőseit

2017. december 4., hétfő
Nézd meg bikiniben a Szeged Szépe döntőseit

December 9-én az IH-ban választják meg Szeged Szépét. Most bemutatjuk a döntőbe jutott lányokat. A szépségek csütörtöktől már városunkban készülnek a megmérettetésre. Csemegézzetek kedvetekre a bikinis fotók között.

01. Kitti

Kitti 22 éves, Kiskunhalason él. Idén végezett az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző karán óvodapedagógusként. Óvónői tevékenységét szeptemberben kezdi, emellett kisiskolás lányok fitness edzőjeként dolgozik.

02. Edina

Edina 24 éves és Vajdaságból érkezett. Jelenleg ruházati eladóként dolgozik Szegeden. Kedvenc időtöltése a rajzolás és a főzés.

03. Mariann

Mariann 23 éves és sminkesként dolgozik, Budapesten él a családjával. 8 hónapos kislány anyukája, így a mindennapjait vele tölti.

04. Melinda

Melinda 18 éves, idén érettségizett kitűnő eredménnyel a makói HSZC Návay Lajos szakgimnáziumában, szeptembertől az SZTE-GTK gazdálkodás és menedzsment szakán szeretne tanulni. Hobbija a sport, zenehallgatás és az olvasás.

05. Boglárka

Boglárka 19 éves, Csongrádon él és Szegeden tanul jogásznak, emellett fodrásznak is. Szabadidejében szeret festeni, rajzolni es a barátaival lenni.

06. Bianka

Bianka 16 éves, Szegeden él, a Ságvári Gimnázium tanulója matematika szakon. 11 éve versenytáncol, vallja, hogy sokkal több az életében ez a sport egy hobbinál.

07. Melinda

Melinda 19 éves, Orosházán született. Tolmács lesz és szenvedélyesen szeret sportolni, főképp a futás és az aerob mozgásformák a kedvencei.

08. Virág

Virág 17 éves, a Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziumba jár kisgyermekgondozó szakra. Szeret olvasni, sportolni illetve versenyszinten társastáncol.

09. Ivett

Ivett 23 éves, idén diplomázott Kecskeméten a Pallasz Athéné Egyetem óvodapedagógus szakán. Célja az óvodás korú gyermekek képességeinek fejlesztése. Hobbija 10 éve a versenytánc, melyben komoly eredményeket ér el táncpartnerével.

10. Anita

Anita 20 éves és Szabadkán él. A szépségiparban dolgozik, kedvenc időtöltése különféle sminkek elkészítése, valamint rendszeresen edzőterembe jár.

11. Liza

Liza 16 éves, Vajdaságból érkezett Horgosról. Turisztikai technikusnak tanul, hobbija a modern tánc, a cserkészet, és a színjátszó kör.

12. Beatrix

Beatrix 21 éves, a Szegedi Tudományegyetem rekreációszervező és egészségfejlesztő szakos hallgatója. Szabadidejét szívesen tölti barátaival, emellett rendszeresen sportol, szeret utazni, túrázni.

13. Doroti

Doroti 17 éves, a szentesi Boros Sámuel Szakközépiskolában közgazdaságot tanul, szabadidejében konditerembe valamint futni jár.

14. Andrea

Andrea 19 éves, Békés megyében Vésztőn él. Idén érettségizett, a Debreceni Egyetem pedagógiai karán szeretné folytatni tanulmányait. Szabadidejében zumbázni jár és görkorcsolyázni szokott, imádok vezetni. Legtöbb idejét a családja körében tölti.

15. Kitti

Kitti 23 éves, Békéscsabán él és jelenleg egy ügyvédi irodában irodavezetőként dolgozik. Szabadidejében szeret főzni, táncolni és sportolni, emellett szívesen foglalkozik manikűr- és műköröm építéssel.

16. Enikő

Enikő 23 éves, jelenleg még tanuló. Hobbija az új nyelvek tanulása, sportolás, olvasás és utazni szeret.

17. Bianka

Bianka 21 éves és főcukrászként dolgozik Kiskunhalason, mellette budapesti szakgimnáziumban gazdasági szakon tanul. Hobbija a munkája, mellette szeret futni es kondizni.

18. Brigitta

Brigi Budapesten él, személyi edzőként dolgozik. Megszállott sport és egészségcentrikus, így az egészségtudatosság és testmozgás elsődleges szerepet tölti be az életemben. Emellett a Budapesti Gazdasági Egyetemre jár pénzügy-számvitel szakra, ahol közgazdásznak tanul.

19. Gabriella

Gabriella 18 éves, vajdasági lakos. Pénzügyi adminisztrátor szakon most lép a 4. osztályba, 16 éves kora óta foglalkozik sminkeléssel és körömépítéssel is. Vágya, hogy elismerjék munkáját, mint modell és kozmetikus.

20. Boglárka

Bogi 17 éves, jelenleg egy közgazdasági szakgimnáziumban tanul. 13 éve versenytáncol, nemrég készült el negyedik videóklippje, emellett amerikai ilmekben is statisztál. 2016 tavaszán szépségkirálynő volt, majd decemberben a Miss Hungary versenyen különdíjas. Négy éves kora óta, modell és táncos szeretne lenni, vallja, hogy a külső mellett természetesen elengedhetetlen a tudás.

21. Viola

Viola 19 éves, idén érettségizett. Szeptembertől az SZTE JGYPK óvodapedagógia szakán szeretné tovább folytatni tanulmányait. Nyitott, életvidám, mosolygós lánynak tartja magát, aki szereti a kihívásokat. Szegedi lakosként nagy örömmel tölti el, hogy a döntőbe való bejutás által esélyt kaptam a Szeged Szépe cím elnyerésére.

22. Violetta

Violetta 20 éves, Dávidon lakik és hobbija a zenélés. Kedvenc idézete: "Ha meg akarsz ismerni, ne kérdezz semmit, csak hallgasd a dalt, amit játszom. Mert az a dal egy aprócska szelet az életemből."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.