Szórakozás

Már csak hármat kell aludni a Kutyafuttában Napig

Már csak hármat kell aludni a Kutyafuttában Napig

2014. április 16., szerda
Már csak hármat kell aludni a Kutyafuttában Napig
kutyafuttaban01_gs

Záporokkal tarkított, de kellemes tavaszi idővel várja a négylábúakat és a kétlábúakat a III. Kutyafuttában Nap. Az újszegedi ligetben április 19-én a legszebb, leggyorsabb, legügyesebb és legcukibb kutyusok is megmérettetik magukat. Siessenek, mert az előnevezések csütörtökön lejárnak!

Még színesebb és még változatosabb programokkal készülnek a szervezők az idei

Kutyafuttában Napra

. Az esemény történetében először lesz kutya-gazdi futóverseny 150 méteres és 500 méteres kategóriában. Az amatőr és profi négylábúak nem csak gyorsaságukról, hanem engedelmességükről és szépségükről is tanúbizonyságot tehetnek. Utóbbi versenyszámban a keverék és a fajtiszta kedvencek együtt szállnak cukiságversenybe a nyolctagú zsűri kegyeiért. Ez alkalommal három kutyaiskola is képviselteti magát a nagy szegedi kutyanapon: a Csibész Kutyaiskola, a Szegedi Kutya Klub és a Kedvenc Kutyaiskola. Ha az időjárás mégis keresztbe tenne, április 26-án tartják a rendezvényt! További részetekért kattintson a Kutyafuttában

Facebook-oldalára

.

A III. Kutyafuttában Nap programjai:

9.30-17.00 - Kutya-gazdi futóverseny mini és normál távban! (előtte közös kutyás torna, gazdi felkészítés) - Látványos, eddig nem látott eb bemutatók! - Akadályverseny képzett kutyák segítségével, interaktív bemutatkozása 3 terápiás kutyának - Taníts meg legalább 5 trükköt kedvencednek, amit nemcsak az akadálypályán alkalmazhat. Egész napos ingyenesen agility oktatás, melynek végén házi versenyt hirdetünk. - kölyök- és felnőtt kutya szépségverseny - amatőr és iskolázott ebek ügyességi versenye - Játékok, versenyek, több 100 értékes nyereményért, több 100 000 forintnyi értékben.

A versenyekre előnevezni lehet április 7. és 17. között a www.kutyafuttaban.hu honlapon vagy a kapcsolat@kutyafuttaban.hu e-mail címen, vagy a helyszínen 9 órától!

Egész napos ingyenes programok: Agility oktatás – hogy ne legyen akadály kedvenced számára! Kutyás kalandok – terápiás kutyák fejlesztő munkájába lehet bekapcsolódni, érdekes játékokat lehet kipróbálni vizsgázott kutyákkal! Akadályverseny-vakvezető kutyák segítségével, kreatív feladatokkal. Kutyás torna! Karomvágás, fültisztítás, és szőrápolási tanácsadás! Gyerek programok sokasága! Csillám tetkó festés! Kutyanevelési és állatorvosi tanácsadás! Kutyasimogató, kvíz tesztek és totó ajándékokért, kutya örökbefogadás, kutyák kóstoltatása, eb szerencsekerék!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.