Szórakozás

„Sikerünk titka” címmel tart előadást Szegeden a Prezi

„Sikerünk titka” címmel tart előadást Szegeden a Prezi

2014. március 18., kedd
„Sikerünk titka” címmel tart előadást Szegeden a Prezi
prezieloadas

Az Új Nemzedék Plusz Kontaktpont a Junior Achievement Magyarország társszervezésében „Sikerünk titka” címmel nyilvános programsorozatot indít 2014. március 25-én.

A programsorozat célja, hogy egy-egy sikeres magyar vállalkozás bemutatásán keresztül hívja fel elsősorban a fiatal generáció figyelmét és inspirálja arra, hogy ma is lehetséges saját ötlet által sikereket elérni Magyarországon. A Prezi flash-alapú, internetes prezentációkészítő szoftver. A céget három magyar fiatal - Halácsy Péter, Somlai-Fischer Ádám, valamint Árvai Péter - alapította meg 2008-ban. Mottójuk, “Középpontban az ötletek, középpontban a gondolatok.” Ma már mintegy 30 millió felhasználójuk és több mint 140 munkatársuk van, akik 26 országból származnak.

A program időpontja:

2014. március 25. Kedd 14.30–17.30

A program helyszíne:

Szent-Györgyi Albert Agóra, Informatorium (Szeged, Kálvária sgt. 23. 2. emelet) A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

http://tinyurl.com/p52ggry

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.