Szórakozás

Játékok és diavetítés a gyermekkönyvtárban + VIDEÓ

Játékok és diavetítés a gyermekkönyvtárban + VIDEÓ

2011. augusztus 2., kedd
Játékok és diavetítés a gyermekkönyvtárban + VIDEÓ

Mint minden év augusztusában, idén is színes programokkal várják a gyerekeket a Somogyi-könyvtár Gyermekkönyvtárában. A kicsiket diavetítéssel szórakoztatják, a nagyobbaknak pedig játékos vetélkedőket rendeznek.

„Sokféle, színes programokat kínálunk a gyerekeknek, mindenféle korosztályt várunk” – nyilatkozta a Telin TV-nek

Kulcsár Marianna

, a Somogyi-könyvtár Gyermekkönyvtárának vezetője. „A gyerekeknek Meséről mesére címmel diavetítést tartunk. Népszerűek mostanság

Bartos Erika

Bogyó és Babóca kötetei - ezek diafilmen is megjelentek, pénteki napokon délelőtt és délután is vetítjük őket. Keddenként népmesékkel várjuk a kicsiket, magyar és külföldi diafilmeket is vetítünk” - sorolta a könyvtáros. A nagyobbak játékos vetélkedőkben mérhetik össze tudásukat. „Több mint 25 éves hagyomány a Somogyi-könyvtárban a Könyvről könyvért vetélkedő. Részleteket olvasunk fel, és egy teljes könyvet is bemutatunk: ezt a vetélkedő végén meg is nyerhetik a gyerekek.” A szervezők egy közös társasjátékra is invitálják a gyerekeket.

Bodó Bélának

Brumi címmel jelentek meg kötetei - augusztus harmadikán a Brumi Mackóvárosban, negyedikén Brumi a Balatonon című művéből készült társasjátékkal játszhatnak az érdeklődők.

A további részletekért nézze meg a Telin TV kapcsolódó videóját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.