Szórakozás

Szegeden folytatódik a Reklámhét

Szegeden folytatódik a Reklámhét

2011. május 9., hétfő
Szegeden folytatódik a Reklámhét

Az országban már lezárult a Reklámhét, de Szegeden folytatódnak a Szegedi Reklámhét eseményei.

2011. május 9., hétfő

10.00 óra:

Pusztába kiáltott szó?!

A Szegedi Reklámklub Rádiós napjának keretében a média típus jelenéről és jövőjéről, valamint a hirdetések és a kommunikáció újdonságairól tartanak előadásokat a szakma képviselői a CSMKIK Székházában. Helyszín: CSMKIK Székház (Párizsi krt. 8-12.)

15 óra:

Az

Európa Nap

alkalmából

2011. május 9-én 15 órakor

ÜZENETEK EURÓPÁBÓL címmel plakátkiállítás nyílik

a

Reök-palota

előtti téren. (Szeged, Tisza Lajos krt. 56.).

A kiállítást megnyitják: Nátyi Róbert művészettörténész, a REÖK művészeti vezetője, valamint Németh Zoltán, a CSMKIK titkára.

A plakátkiállítás anyagait az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, a Kamarában működő Enterprise Europe Network - Szeged, valamint a Europe Direct Szeged és az EURES szegedi irodái biztosították. A kiállítás megtekinthető

2011. május 9-29

között.

2011. május 10., kedd

10.00-15.00

:

Kicsi, magyar és felelős(?)

Kis és közepes vállalkozók kommunikációs szakmai napja A környezeti és társadalmi elvárásoknak való megfelelés napjainkban nem csupán a multinacionális cégek kizárólagos feladata, hiszen a társadalmi felelősségvállalás az egyén, a vállalatok és az állam szintjén egyaránt fontos. A szakmai napon a PR Szövetség képviselőinek segítségével a résztvevők betekintést nyerhetnek arról, hogy a vállalatvezetés miként építheti be működésébe a CSR szemléletet, és abból milyen előnyei származhatnak (versenyképesség, hírnév, új piac teremtése, teljesítmény- és eredmény javulása, kockázatkezelés stb.). Helyszín: CSMKIK Székház, Rainer kisterem (Párizsi krt. 8-12.)

10 óra-

"No Kamu”

Hamis tárgyak kiállítása Helyszín: CSMKIK Székház (Párizsi krt. 8-12.) Földszinti nagyterem

Május 10-13.

között a Kamarai Székházban tekinthetik meg a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület

"No Kamu"

című

, hamis tárgyakat bemutató kiállítását

.

A kiállítás megnyitójára 2011. május 10-én, 10 órától kerül sor.

A kiállításon köszöntőt mond dr. Horváth Lajos, a CSMKIK alelnöke, a kiállítást megnyitja Márkus András dandártábornok, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság főigazgatója.

A megnyitót követően a

szervezők részéről dr. Tóth Zita

, a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület titkára mond néhány gondolatot a rendezvényről, majd

Almási Gyula őrnagy

, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kiemelt Ügyek és Adózók Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága Szellemi Tulajdonjog-védelmi Osztályának osztályvezetője tart egy rövid ismertetőt a hamisítás problémaköréről és a vámosok munkájáról.

A kiállítás ideje alatt iskolás csoportok számára a szervezők előzetes bejelentkezés alapján rövid (kb. 20 perces) tájékoztató előadást is tartanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.