Szórakozás

Tündérhegedű a bábszínházban

Tündérhegedű a bábszínházban

2011. március 19., szombat
Tündérhegedű a bábszínházban

A Kövér Béla Bábszínház március 20-án délelőtt 11 órakor tartja következő bemutatóját, ezúttal a Kamarateremben (Feketesas u. 25.) mutatják be Rumi László Tündérhegedű című zenés-bábos játékát kicsiknek.

Az alkotók:

Tündérzene: Dulics Tímea, Szvetnyik Margit Játszótársak: Diószegi Ágnes, Balasi Jolán, Szalkai Dénes, Tóth Andrea Kulisszák és titkok: Régiségek Boltja, Deák F. utca. Jelmez: Wágner Műhely Virágok és madarak: A mindenkori gyermeknézők Csillagfények: Harmath Sándor Kertészinas: Tóth Andrea Tündérkertész: Rumi László, Blattner-díjas. "Tündér lakik a kertben, A fűben meg a fában. Tündér a tücsökben, Tündér a muzsikában..." De nem mindenki találkozhat velük! Először is csendben kell lenni, és nagyon-nagyon hegyezni a fülünket, és sokáig nézi a virágokat, de olyan sokáig, hogy még! S akkor talán, talán előbújnak, és táncba fognak. (Ha dúdolgatunk nekik, azért hálásak lesznek!) De legyünk óvatosak nehogy a nagy varázslatban banya bújjon a teáskannába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.