Szórakozás

Szerda: ébredezik a város

Szerda: ébredezik a város

2011. január 4., kedd
Szerda: ébredezik a város

Csendes, év eleji programkínálat mutatkozik szerdán is még a szegedi palettán. A színházban Karácsonyi ének, Édes Anna, Testek filozófiája, nem pihen a Közéleti Kávéház, és a mozi sose hagy cserben, ha jó programot keresünk.

Ezt kínálja a színház

A Nagyszínházban szerdán a Charles Dickens-, illetve Sebestyén Rita-féle Karácsonyi ének van színpadon 10 és 14 órától. A Kisszínházban 18 órától az Édes Anna, 19 órától a Testek filozófiája megy a Szegedi Kortárs Balett előadásában.

Közéleti Kávéház

A Közéleti Kávéház szervezésében szerdán 16:30-tól a Hetednapi Adventista Egyház épületében (Batthyányi u. 13-15.) a fogyatékkal élők élethelyzetének bemutatása a képességpark című program keretén belül a Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány estjére kerül sor, ahol többek között ki lehet próbálni a kerekesszéket, a látássérültséget, a siketek jelnyelvét jelnyelvi tolmács segítségével. Vendég:

Takács Kata,

az Alapítvány elnöke. 18 órától a Szent István Étteremben régi hajósok találkozója, 19 órától a Novotel Hotel emeleti éttermében (Maros u. 1.) Régi zongoristák klubja,

további részletek itt.

Könyvtári-színházi játék

A Somogyi-könyvtárban január 31-ig tart a

Pjotr Iljics Csajkovszkij

Anyegin című operájához kapcsolódó könyvtári játék. A színházi bemutatók előtt a Somogyi-könyvtár az előadásokról, a színpadra állított művekről szóló kérdésekkel játékra hívja az érdeklődőket. A kérdések

a könyvtár honlapján

(a könyvtárban pedig nyomtatott formában) érhetők el. A szerencsés megfejtők színházjegyet nyerhetnek ajándék áron.

További információ a szegedi bemutatóról ITT.

A Belvárosi mozi kínálatából

Szerdán a Belvárosi mozi Zsigmond Vilmos termében 14 órától, 16.15-től és 20.15-től Tron: Örökség 3D. 18:30-tól Üvegtigris 3. A Balázs Béla teremben 14.30-tól Gru, 16 órától és 20.30-tól Üvegtigris 3. 18.15-től Social Network - A közösségi háló. A Csőke József teremben 16 órától Bogyó és babóca - 13 mese, 17.30-tól és 19.30-tól Szerelemről és más démonokról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.