Szórakozás

Újjáéledt a Partfürdő, jön a fitneszfesztivál

Újjáéledt a Partfürdő, jön a fitneszfesztivál

2010. augusztus 3., kedd
Újjáéledt a Partfürdő, jön a fitneszfesztivál

Újra üzemel a Partfürdő, Szabadidő-, Egészség- és Fitneszfesztivál várja az érdeklődőket augusztus 14-15-én. A Tisza levonult, a Partfürdő újjáéled és ismét teljes kapacitással üzemel, így semmi akadálya, nincs, hogy a fürdőzők újra birtokba vegyék. Ahogy annak sincs akadálya, hogy az eredetileg júliusra tervezett Szabadidő-, Egészség- és Fitneszfesztivált megrendezzék - közölte Dömény Ágnes, a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. pr- és marketing munkatársa.

Béres Alexandra

és

Katus Attila

is ott lesz a fesztiválon, hogy megmozgassák a szegedieket. Mindenkit várnak, aki szeret jó levegőn lenni, mozogni, strandolni, akinek fontos az egészsége, és az aktív pihenés. A két ismert fitneszedző mellett kiváló szegedi trénerek óráin vehetnek részt az érdeklődők. Az idősebbek is bátran kipróbálhatják Xco-t, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott a Strip-10, Tae-bo, Hot Iron, Dance Step, Aquafitness, Zumba és a táncos stretching, a Port de Bras. Aki csak nézelődni szeretne, az is megtalálja az egész napos kikapcsolódást. Segítséget nyújtanak az egészség megőrzésben, a különböző szűrésektől a táplálkozási tanácsadásig. A gyerekeket ALGIDA ugrálóvár, játszóház és gyermekfitnesz várja. Kisbabával érkezők a babamasszázzsal is megismerkedhetnek. A színpadon a fitneszprogramok mellett színes táncbemutatók, a MaGong együttes műsora, látványos asztalitenisz bemutató valamint Capoiera és Akrobatikus Capoiera is látható, de lesz arc- és hennafestés, szalszaparti, sportszer- és játékbörze, sorselemzés és jóga is. Tartós rossz idő esetén a programokat az IH Rendezvényközpontban tartják meg. Részletes program:

www.ihrk.hu

Szalszaparti: szombat este egy forró, vízparti szalszapartin vehetnek részt a Dolce Dance táncosaival, ahol táncbemutató és tánctanítás is színesíti a programot. Belépő: 600 Ft (Családi medence mellett, 20.00-01.00 óráig) A sportszer és játékbörze: megunt, kinőtt, nem használt sporteszközök és játékok árusítására és cseréje biztosítanak helyet 1000 Ft-os asztaldíjért. Előzetes jelentkezés, asztalfoglalás itt: szervezes@ihrk.hu

Értékes nyeremények:

A rendezvényre kilátogató és regisztráló vendégek között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Fődíj egy kétszemélyes hétvége a cserkeszőlői Aqua-Lux Welness Hotelbe***, ezen kívül SZIN bérletek, mozi- és koncertbelépők, és a partnereink által felajánlott nyeremények.

Akik már biztosan ott lesznek:

Akrobatikus Capoeira Sportegyesület, Akropolis Táncszínház, Algida, Ansa Bt., Asztalitenisz Sport Klub Szeged, Bibarc Tünde Fitness House, City Fitness, Dolce Dance, Fatima Ház Alapítvány, Fit World Fitness, Fogy-6-stúdió, Gyalog-H Kft., Hajdú Ildikó, Hajnalfény Jóga és Egészségközpont, Harmónia Arctorna és Mozgásstúdió, In-Food 2000 Kft., - Vöslauer ásványvizek, MaGong együttes, Mátrix CBS Kft., MBT-Pont Szeged, Minden Megoldható Egyesület, Mozgás Mánia Stúdió és Szépségszalon, Ráczné Gyémánt Andrea babamasszőr, Royal Művészeti Balettiskola, Sole, Szeged Line Dance Klub, Szegi Fitness, Szent Gellért Magánklinika

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.