Szórakozás

Halld a világot! – ingyenes hallásszűrés

Halld a világot! – ingyenes hallásszűrés

2010. május 31., hétfő
Halld a világot! – ingyenes hallásszűrés

Nehezen érti meg a beszédet zajos környezetben, például egy étteremben? Gyakran kell megkérnie másokat, hogy ismételjék meg, amit mondanak? Hangosabbra állítja a tévét vagy a rádiót, mint mások? A hallásveszteség leggyakrabban fokozatosan alakul ki az idők folyamán, ezért aztán az is időbe telik, hogy jeleit felismerjük. Látogasson el a Széchenyi téri ingyenes hallásvizsgálatra!

Szánjon egy kis időt hallására és jöjjön el a „Halld a Világot” országos rendezvénysorozat következő állomásaira: INGYENES HALLÁSSZŰRÉS Minden résztvevő hallásvédő füldugót kap ajándékba! 2010. május 31. (9:00-17:00) SZEGED Széchenyi tér, Kárász utca felől Amennyiben a fenti időpont Önnek nem megfelelő vagy a későbbiekben hallásproblémát tapasztal, jelentkezhet a következő halláscentrumban: Szeged, Honvéd tér 5/b., Tel: 06-62-319-562 Világszerte mintegy félmilliárd ember él valamilyen fokú hallásveszteséggel! Ez a szám becslések szerint 2015-re eléri az 1,1 milliárdot, melynek oka korunk legnagyobb környezetszennyezése, a zajártalom. Nem csupán néhány, jobbára idős emberről van szó, hanem immár a 40-es korosztálynál is jelentkeznek a tünetek. A kialakult halláskárosodás jelentősen szűkíti a lehetőségeit, megváltoztathatja személyiségét, a világhoz való viszonyát is. Ennek ellenére Magyarországon csak az érintettek 20%-a áll gondozás alatt. NE FELEDJE, MINDENKI SZÁMÁRA VAN MEGOLDÁS! www.pannonhallas.hu FELHÍVÁS! Hallás- vagy beszédmegértési zavarokkal küzdők jelentkezését várják egy új fejlesztésű készülék ingyenes tesztelésére! A programban részt vehetnek hallókészülék-viselők, és azok is, akiknek problémája még nem nyert megoldást. Jelentkezési határidő: 2010. július 31-ig. - legújabb technológia, miniatűr kivitel - beszédmegértés zajos környezetben - kényelmes telefon használat - tiszta, természetes hallásélemény Pannon Halláscentrumok Csoport Ingyenesen hívható zöldszám: 06/80/20-44-89 Szeged, Honvéd tér 5/b. www.hallasteszt.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.