Szórakozás

Csongrád Megyei Gyermeknap a tarjáni Zápor-tónál

Csongrád Megyei Gyermeknap a tarjáni Zápor-tónál

2010. május 27., csütörtök
Csongrád Megyei Gyermeknap a tarjáni Zápor-tónál

Családi programok, játékos vetélkedők, vattacukor egész nap

Mozgalmas programokkal készül a gyermeknapra a Csongrád Megyei Önkormányzat, az ÁGOTA Alapítvány, a Kothencz János Tarjáni Önkéntes Kör és a Rendezvényház Nonprofit Kft. A Csongrád Megyei Gyermeknapnak a tarjáni Zápor-tó melletti terület ad otthont május 30-án vasárnap, délelőtt 10-től délután 5 óráig. A cél, hogy egy élményekkel teli napot biztosítsanak a gyerekeknek.

Színes programokkal várják a családokat egész nap a Szeged-tarjáni Zápor-tónál vasárnap. A rendezvényt délelőtt 10 órakor

Magyar Anna

országgyűlési képviselő, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke és

Kothencz János

, az ÁGOTA Alapítvány elnöke nyitja meg, az eseményen jelen lesz több Csongrád megyei országgyűlési képviselő is. Fél 11-től egész nap arcfestés, pónilovagoltatás, ugrálóvár, kézműves foglalkozás, focibajnokság, különböző ügyességi vetélkedők, mint a zsákban futás, lisztfújás, seprűmenet, akadályfutás, célba dobás, pingpong-labda halászat, lekvároskenyér-evés, sorverseny, kötéltánc, aszfaltrajz-verseny, csocsóbajnokság, kötélhúzás vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Délután fél 2-kor a fiatal tehetségeket felkutató algyői Mandula Színház Erdő apó és a zöld manó című interaktív előadását láthatják a gyerekek, akik részt is vehetnek benne. A rendezvény ingyenes, arra a Csongrád Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat (TEGYESZ) nevelőotthonaiban élő gyerekeket, és a nevelőszülői hálózatban élő gyerekeket és nevelőszüleiket is várják. A programnak rossz idő esetén a Sólyom Utcai Általános Iskola ad otthont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.