Szórakozás

Vetítésekkel várják az Oscart

Vetítésekkel várják az Oscart

2010. március 5., péntek
Vetítésekkel várják az Oscart

Negyedik alkalommal rendezik meg a szegedi Belvárosi moziban az Oscar-éjszakát: ebben az évben is számos mozirajongót várnak a 82. Oscar-gálát élőben végigkísérő rendezvényre.

Március 7-én a Zsigmond Vilmos és a Balázs Béla teremben Oscar-várományos filmeket – köztük az Avatart, a Sherlock Holmest és a Becstelen Brigantykat – vetít a Belvárosi mozi egész éjszaka kedvezményes, 500 forintos belépőkkel, a díjátadó gálát pedig élő közvetítésben a Zsigmond Vilmos terem vásznán láthatják az érdeklődők. Nem hiányoznak a meglepetések, játékok és az Oscar-totó sem, a Casablanca kávézóban különleges filmes koktélokkal várják a mozi szerelmeseit – a ceremóniamester Gedzo lesz. Míg az első évben ötven, tavaly már száz felett volt az eladott jegyek száma, ez is mutatja: megszerette a szegedi közönség az Oscar-éjszakát. „Nagyon sokat segített a 3D-s technika bevezetése a Belvárosi mozinak, szinte egyedülállóan az országban mintegy 15 ezer fővel emelkedett tavaly a mozilátogatók száma egy olyan időszakban, amely nem nagyon kedvez a kultúrának és a mozinak sem – mondta el lapunknak

Szabó Éva

, a Belvárosi mozi művészeti- és marketingvezetője. Hozzátette: a nézők is megszerették ezt a technikát, és ebben nagyon sokat segített az Avatar című film, amely szintén kedvezményes áron lesz látható az Oscar-éjszakán. Mindemellett továbbra is fontos maradt a filmek története, most is a jó sztorikra ülnek be elsősorban az emberek, de kétségkívül a 3D-s technika olyan pluszt ad filmnek, amit sehol máshol nem kaphat meg a néző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.