Szórakozás

Szegeden is vetítik A hülyeség korát

Szegeden is vetítik A hülyeség korát

2009. november 4., szerda
Szegeden is vetítik A hülyeség korát

A Hullámtér Életmód és Tájvédő Egyesület felhívja a figyelmet egy eddig csak Budapesten vetített filmre, egy kérdőívre és a weboldalán nyílt fórumra.

2009. szeptember 21-én indult útjára A hülyeség kora című film New York-ból, amelyet 45 országban egyszerre mutattak be. A klímaváltozással foglalkozó decemberi koppenhágai csúcs előtt a téma különösen is aktuális. Hazánkban néma felhajtással a budapesti mozikban egy rövid ideig vetítették, vidéken azonban nem érte el a forgalmazók ingerküszöbét. Link:

http://nelegyhulye.com/

Most három napon keresztül Szegeden is látható lesz (a vetítések díjmentesek): 2009.11.04 - 20:00 - Millenniumi Kávéház - Dugonics tér 12. 2009.11.05 - 19:00 - TTK előadó - Egyetem u. 2. 2009.11.06 - 18:00 - MONO Zenebár - Wesselényi u. 6. Szervezők: szegedi Greenpeace csoport, a Titok Klub és a Szegedi Védegylet A Hullámtér kéri azokat a lelkes kerékpárosokat, akik valamelyik túrájukon részt vettek, hogy a frissített kérdőívet szíveskedjenek kitölteni. Akik 2009.11.07-ig pontosan kitöltik, azok a következő túrán egy XL-es Sportszeletet kapnak jutalmul (családosoknál a gyermekek külön-külön is tölthetnek kérdőívet). Kattintás ide:

http://www.hullamter.hu/survey/4

Az egyesület weboldalát kiegészítették egy Fórummal, ahová várják a javaslatokat, észrevételeket a bringás hírekkel kapcsolatban. Kattintás ide:

http://www.hullamter.hu/forum_theme/1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.