Szórakozás

Öt napig tartó grillezés a Ligetben

Öt napig tartó grillezés a Ligetben

2009. augusztus 14., péntek
Öt napig tartó grillezés a Ligetben
Nemzetközi ízek, grillverseny, gyermekeknek palacsintasütő-verseny – többek között ezek az újdonságok is jellemzik az idei, VII. Szegedi Nemzetközi Grillfesztivált. A fesztiválra érkeznek vendégtáncosok Oroszországból, Lengyelországból, Szerbiából és Bulgáriából, és a tánc mellett ígéretük szerint a helyi gasztronómiai különlegességekből is készítenek néhány tányérral.

Az újszegedi Ligetben augusztus 19-én kezdődő esemény szervezői a gyomor és az érzékszervek kényeztetése mellett ezúttal törekedtek a szakmai színvonal maximumára is, így idén nemcsak az ország, hanem nemzetközi ízek széles skálája is megjelenik majd. Külön odafigyelnek a vegetáriánusokra is, grillezett és rostonsült különleges zöldségételekkel. Magánszemélyek nem, csak éttermek vehetnek részt a fesztiválon. Tizenkét vendéglátóegység hetvenöt szakácsa készíti majd a finomságokat. Az ünnepélyes megnyitót 19-én este 20 órakor tartják, melyen köszöntőt mond

Ujhelyi István

, országgyűlési képviselő és

Szentgyörgyi Pál

alpolgármester is, s a grillversenyt is e napon rendezik. A grillfesztivál öt napig tart majd, a részletes programot portálunkon hamarosan olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.