Szórakozás

Emberek az emberekért - véradás a szegedi MÁV-nál

Emberek az emberekért - véradás a szegedi MÁV-nál

2009. március 11., szerda
Emberek az emberekért - véradás a szegedi MÁV-nál

Évszázados hagyománya van a vasutas kultúrában, az emberi szolidaritás talán legszebb, legemberibb megnyilvánulásának: a véradásnak. Ezért idén ismét véradást szerveznek a szegedi MÁV Igazgatóság épületében - tájékoztat a MÁV ZRt. Kommunikációs Igazgatósága.

Évente legalább hat alkalommal szerveznek - a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat Szegedi Regionális Vérellátó Központjával együttműködve -„kihelyezett" véradásainkat a MÁV-állomásokon, üzemi épületekben, szolgálati helyeinken. A 2009. év első, az utasokkal közös szegedi vasutas véradását 2009. március 13-án (péntek) 09. 00 és 11. 00 óra között szervezik a MÁV Igazgatóság épületében (6720. Szeged, Tisza Lajos krt. 28 - 30). Várják a beteg embertársaikon - véradással - önzetlenül segíteni tudó, 18. életévüket betöltött, egészséges munkatársakat és Szeged város polgárait. Személyi igazolványt, TAJ kártyát és - ha van - véradó igazolványt feltétlenül hozzanak magukkal a véradáson résztvevők. A véradóknak - a szokásos ajándékokon túl - a MÁV ZRt. Kommunikációs Igazgatósága külön ajándékkal is kedveskedik. "Beteg embertársaink nevében kérjük Önt is, vegyen részt véradó napunkon! Önzetlen segítségét minden rászoruló beteg embertársunk nevében köszönjük!" - szól a MÁV ZRt. Kommunikációs Igazgatóságának felhívása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.