Szórakozás

Kövér László a rendszerváltozás utáni húsz évről

Kövér László a rendszerváltozás utáni húsz évről

2009. január 12., hétfő
Kövér László a rendszerváltozás utáni húsz évről

Fotó: Gémes Sándor

Szerdán folytatódik Makón a Fidesz-MPSZ választókerületi elnöke, a KDNP makói szervezete és a Jobb Makóért Egyesület közéleti rendezvénysorozata. Decemberben - ahogy arról a SZEGEDma.hu is beszámolt - Font Sándor, az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának elnöke beszélt a magyar mezőgazdaság helyzetéről, az új földtámogatási rendszerről, ezúttal pedig Kövér László (képünkön) vendégeskedik a Maros-parti településen.

"Húsz évvel a rendszerváltozás után" – ezt a címet viseli az a beszélgetés, mellyel 2009-ben kezdetét veszi a Fidesz-MPSZ makói választókerületi elnöke, a KDNP makói szervezete és a Jobb Makóért Egyesület közös közéleti rendezvénysorozata. Az est vendége

Kövér László

, a Fidesz egyik alapítója, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országos Választmányának jelenlegi elnöke lesz, a házigazda pedig

Mágori Józsefné

, a párt makói választókerületi elnöke. A rendezvényre - melyen a rendszerváltozás óta eltelt évek történései mellett az aktuális közéleti, politikai kérdések is szóba kerülnek - a már hagyományos és közkedvelt helyszínen, a Petőfi parkban található Kisbagoly vendéglőben kerül sor január 14-én (szerdán) 18 órai kezdettel. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel látnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.