Negyven éve tartó sikertörténetet írt Bittó Árpád, aki a nulláról épített fel egy birodalmat Szegeden. Ez az életút tökéletes példája annak, hogy a vendéglátás igazi szenvedély és hivatás lehet.
Bittó Árpád története igazi inspiráció a vendéglátás világában. Negyven évvel ezelőtt, mindössze 14 évesen lépett be a szegedi Napsugár bisztró konyhájába, és már az első héten tudta, hogy ez a hivatás az élete. A kitartó munka, a tudatos tanulás és a szakma iránti alázat vezette sikerre – írja a Délmagyar.
Bittó Árpád nem félt a kihívásoktól. Járt munkahelyről munkahelyre, hogy a legjobbaktól tanuljon, és a hibákból is építkezzen. Ma már mesterszakácsként és a 25 éve alapított Waldorf 2000 Kft. vezetőjeként bizonyítja, hogy a szívvel-lélekkel végzett munka mindig meghozza gyümölcsét.
A járvány okozta nehézségek ellenére is a jövőbe tekint, és hisz abban, hogy a vendéglátás az egyik legősibb és legszebb szakma.
Családjával együtt építik tovább az örökséget, remélve, hogy a vállalkozás több generáción át virágzik majd.
Mi lehet a titka ennek a negyven éve tartó sikerszériának? Bittó Árpád filozófiája egyszerű: „nincsenek bajok, csak feladatok”. Ez a pozitív hozzáállás segítette át a nehéz időszakokon, és ez a szemlélet élteti a mai napig a főzés és az emberekkel való közös munka iránti szenvedélyét. A története azt üzeni a fiataloknak, hogy érdemes apró lépésekben, alázattal felépíteni egy szakmát, mert ha szívvel csináljuk, az eredmény sosem marad el. A remény, hogy fia és lánya is továbbviszi a vállalkozást, a munkájának igazi beteljesedését jelenti.
A teljes cikk itt olvasható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.